Ioana Filimon lămureşte situaţia cu fostul iubit turc! Declaraţiile uimitoare ale brunetei: "Eu zic să se potolească"

+3 click pentru
galerie

Ioana Filimon vrea să treacă peste scandalul cu fostul iubit turc şi să-şi continue viaţa. Însă, pentru ca acest lucru să fie posibil, era necesar să lămurească situaţia în spaţiul public. Fosta miss România aşteaptă să se ia o decizia şi la nivel de instanţă, dar până atunci, admiratorii ei să stea liniştiţi! Ioana Filimon este mai puternică decât oricând!

Ioana Filimon a oferit în exclusivitate un interviu pentru Antena Stars în care a lămurit situaţia cu fostul iubit turc. Bruneta ar fi fost sechestrată de omul de afaceri cu care a trăit o poveste de iubire pentru o perioadă scurtă de timp, iar ce a urmat a fost, de asemenea, un adevărat coşmar.

Cu toate acestea, Ioana Filimon nu a vrut să ţină primele pagini ale tabloidelor, aşa cum s-a întâmplat, ci ca scandalul să ia sfârşit cât mai repede. Ei bine, e departe de a se termina! Cel puţin, până la decizia organelor competente.

"Nu am vrut să fac o telenovelă din tot subiectul acesta. Am vrut să se încheie cât mai repede, dar el nu a încetat. A continuat să mintă! Pentru orice chestie eu am dovezi (...) Nu ai cum să iubeşti o persoană după o lună-două... E normal că a fost ceva la mijloc. Nu m-am dus la el pentru că era milionar, mie chiar mi-a plăcut de el la momentul respectiv", a explicat Ioana Filimon pentru Antena Stars.

Ioana Filimon nu a fost singura care a suferit în toată această perioadă. Părinţii ei au fost extrem de afectaţi de cele întâmplate şi, abia când a ajuns în Timişoara a simţit că lucrurile se pot schimba în bine. Vedeta a precizat că, atunci când a venit din Turcia în România, în Capitală simţea că nu este în siguranţă!

"Orice părinte ar fi îngrijorat pentru copilul lui dacă ar auzi că e într-o ţară străină şi... Acum sunt mai liniştiţi... Când am ajuns în Timişoara am fost uşurată. Acasă e cel mai bine", a completat Ioana Filimon.

Câte şi mai câte ar mai fi de zis! Dar Ioana Filimon aşteaptă ca dosarul să fie gata, autorităţile să ia o decizie şi mai apoi, va apărea în spaţiul public şi da toate cărţile pe faţă. Ioana Filimon a explicat că îi era frică de necunoscut. În acest context, i-a transmis şi fostului iubit un mesaj.

"Mi-a fost frică de necunoscut, nu ştiam ce se poate întâmpla... Când e frica la mijloc, poţi să faci ceva foarte rău sau să te supui şi aia e! Eu zic să se potolească, să înceteze cu ameninţările pentru că lui îi face rău. Eu mă sperii, dar ţie îţi faci rău în primul rând (...) Când o să fie gata dosarul şi o fie o decizie, o să ies să clarific", a continuat fosta miss România.

Au urmat ameninţările şi pare că, după câte spune Ioana Filimon, nici acum nu s-au încheiat. De departe, "apogeul" a fost atunci când fostul iubit turc a trimis o inimă de vacă şi un mesaj halucinant. Despre acel moment, Ioana Filimon vorbeşte acum cu zâmbetul pe buze. 

"Sincer, pe mine m-a amuzat. Până unde poate să meargă imaginaţia unui om... Câte filme ar fi putut să vadă! El nu mai există în viaţa mea, nu vreau să-i mai fac reclamă gratuită", a mai spus Ioana Filimon.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro