Cine i-a fost alături Ioanei Filimon, în timpul scandalului cu iubitul turc. "Nu s-au oprit ameninţările"

+3 click pentru
galerie

Cine i-a fost alături Ioanei Filimon, în timpul scandalului cu iubitul turc. "Nu s-au oprit ameninţările" © Instagram

Viaţa i-a fost pusă în pericol atunci când ar fi fost sechestrată de un om de afaceri în Turcia. Ioana Filimon a povestit tot ceea ce s-a întâmplat atunci, de ce nu s-au oprit ameninţările nici acum şi dacă a acţionat legal împotriva afaceristului. 

Ioana Filimon încearcă să treacă peste scandalul monstru și să își vadă liniștită de viață. Fosta miss România mărturisește că familia a fost stâlpul ei de rezistență în această perioadă și că în continuare duce o luptă pe cale legală cu fostul iubit turc. Lucrurile sunt departe de a fi rezolvate, însă vedeta speră că va fi bine și va uita de acest episod negru din viața ei.

„Eu sunt bine. Încerc să fiu bine, încerc să trec peste o perioadă care a fost, nu neapărat, grea. Când vezi că se spun atâtea minciuni, iar tu stai în faţa televizorului şi le vezi, na... Nici nu am vrut să ies sa declar nimic, lăsăm legea să acţioneze şi poliţia sa îşi facă datoria și de acum încolo, să fim sanătoşi cu toţii. Cred că multe fete ar putea învăţa din experienţa mea, pentru că poţi să o păţeşti. Nu s-au oprit ameninţările, dar să fim sănătoşi, că boala vine. Eu ştiu prea bine ce s-a întâmplat, familia mea la fel, aşa că dacă cineva consideră că eu sunt exact aşa cum mă descrie acel domn, treaba lor. Familia mi-a fost tot timpul alături, indiferent de ce prostii mai fac.” ,a spus Ioana Filimon.

Turcul milionar amenință

Fostul iubit al Ioanei Filimon este hotărât să o lase pe vedetă fără nici un ban în buzunar. Potrivit informațiilor apărute recent, milionarul turc îi contactează pe toți cei care colaborează cu fosta miss a României și le spune să nu mai lucreze cu ea. Turcul amenință cu blocarea conturilor de pe rețelele sociale ale celor care nu vor să stopeze orice legătură cu Ioana Filimon. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro