Ce se întâmplă în viața Ioanei Filimon, la scurt timp după despărțirea de milionarul turc. A făcut totul public

+3 click pentru
galerie

Ce se întâmplă în viața Ioanei Filimon, la scurt timp după despărțirea de milionarul turc. A făcut totul public © Instagram.com

A trecut prin multe, dar acum este mai fericită ca niciodată! Viața Ioanei Filimon s-a schimbat radical de când a încheiat toate socotelile cu fostul iubit turc și acum totul se așează în viața ei exact așa cum își dorește aceasta. 

Ioana Filimon și-a schimbat radical viața de când nu mai este cu iubitul turc și de când a rupt orice legătură cu acesta. Și, pentru că toate îi merg mai bine și totul a revenit la normal pentru ea, focoasa șatenă s-a distrat de minune la un eveniment la care a luat parte de curând, iar zâmbetul ei le arată tuturor că greutățile au trecut și acum are toate motivele din lume să fie cea mai fericită!

Îmbrăcată într-o rochie roşie ca focul şi cu un decolteu adânc, Ioana Filimon a făcut furori la nunta unor apropiaţi. Şatena a completat ţinuta cu o pereche de sandale argintii şi o poşetă în aceeaşi culoare. Pentru coafură, Ioana a ales nişte bucle lejere, însă cel mai important accesoriu a fost, cu siguranţă, zâmbetul larg de pe faţa ei. Petrecerea a fost una de pomină, cu invitaţi pe măsură, dar şi artişti cu renume care au întreţinut atmosfera. 

Se poate observa cu ochiul liber că şatena a depăşit momentele mai puţin frumoase din viaţa ei, ştiţi voi, acelea în care fostul iubit o ameninţa şi parcă nu voia cu niciun chip s-o lase să se bucure de linişte după despărţirea de el. Dar, iată că, aşa cum e vorba aceea "după nori apare soarele" , lucrurile par să fi intrat pe un făgaş normal. Căci, de ceva timp, fosta miss România a început să-şi facă apariţia prin locurile de fiţe pe care cu ceva timp în urmă și chiar a bifat şi prima vacanţă după întoarcerea din Turcia, iar acum pare că a început să şi petreacă aşa cum o făcea altădată.

Dacă ar fi să analizăm postările pe care Ioana Filimon le-a făcut, am putea spune că vrea să transmită un mesaj. Nu ştim dacă în viaţa şatenei a apărut un alt bărbat sau vrea să le sugereze ceva  celor care încearcă s-o cucerească. Cert e că de data aceasta pare să fie mult mai atentă cu fiecare detaliu ce ţine de viaţa ei personală. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest