Ce se întâmplă în viața Ioanei Filimon, la scurt timp după despărțirea de milionarul turc. A făcut totul public

+3 click pentru
galerie

Ce se întâmplă în viața Ioanei Filimon, la scurt timp după despărțirea de milionarul turc. A făcut totul public © Instagram.com

A trecut prin multe, dar acum este mai fericită ca niciodată! Viața Ioanei Filimon s-a schimbat radical de când a încheiat toate socotelile cu fostul iubit turc și acum totul se așează în viața ei exact așa cum își dorește aceasta. 

Ioana Filimon și-a schimbat radical viața de când nu mai este cu iubitul turc și de când a rupt orice legătură cu acesta. Și, pentru că toate îi merg mai bine și totul a revenit la normal pentru ea, focoasa șatenă s-a distrat de minune la un eveniment la care a luat parte de curând, iar zâmbetul ei le arată tuturor că greutățile au trecut și acum are toate motivele din lume să fie cea mai fericită!

Îmbrăcată într-o rochie roşie ca focul şi cu un decolteu adânc, Ioana Filimon a făcut furori la nunta unor apropiaţi. Şatena a completat ţinuta cu o pereche de sandale argintii şi o poşetă în aceeaşi culoare. Pentru coafură, Ioana a ales nişte bucle lejere, însă cel mai important accesoriu a fost, cu siguranţă, zâmbetul larg de pe faţa ei. Petrecerea a fost una de pomină, cu invitaţi pe măsură, dar şi artişti cu renume care au întreţinut atmosfera. 

Se poate observa cu ochiul liber că şatena a depăşit momentele mai puţin frumoase din viaţa ei, ştiţi voi, acelea în care fostul iubit o ameninţa şi parcă nu voia cu niciun chip s-o lase să se bucure de linişte după despărţirea de el. Dar, iată că, aşa cum e vorba aceea "după nori apare soarele" , lucrurile par să fi intrat pe un făgaş normal. Căci, de ceva timp, fosta miss România a început să-şi facă apariţia prin locurile de fiţe pe care cu ceva timp în urmă și chiar a bifat şi prima vacanţă după întoarcerea din Turcia, iar acum pare că a început să şi petreacă aşa cum o făcea altădată.

Dacă ar fi să analizăm postările pe care Ioana Filimon le-a făcut, am putea spune că vrea să transmită un mesaj. Nu ştim dacă în viaţa şatenei a apărut un alt bărbat sau vrea să le sugereze ceva  celor care încearcă s-o cucerească. Cert e că de data aceasta pare să fie mult mai atentă cu fiecare detaliu ce ţine de viaţa ei personală. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro