Milionarul turc o are la mână pe Ioana Filimon? Ce s-a întâmplat când i-a transmis un mesaj public

+3 click pentru
galerie

Milionarul turc o are la mână pe Ioana Filimon cu ceva foarte grav? Ce s-a întâmplat când i-a transmis un mesaj public © Facebook

Lucrurile păreau să se liniştească între Ioana Filimon şi fostul iubit, milionarul turc. Ea declara că vrea să lase totul în urmă, el părea să fie în lumea lui. Lucrurile s-au schimbat total duminică, atunci când şatena a decis să îşi reia activitatea pe reţelele de socializare. Nu pentru mult timp!

Ce s-a întâmplat? Ioana Filimon şi-a redeschis contul de Instagram duminică, în speranţa că va reveni la viaţa ei de dinainte, liniştită. Nu a durat prea mult, căci fostul iubit a scris un mesaj pe contul lui, iar în scurt timp, românca şi-a închis, din nou, pagina. 

"Încheie-ţi viaţa socială. Spui numai minciuni", este mesajul apărut pe pagina milionarului turc. Nu mult a durat, că Ioana şi-a şi închis contul. 

Acum, apar întrebările. Ce se întâmplă între cei doi?

Surse din apropierea celor doi susţin că între Ioana şi milionarul turc lucrurile nu s-au terminat. În continuare îşi aruncă acuze şi, mai spun sursele, între ei există lucruri care, dacă ar fi făcute publice, ar duce la distrugerea unor "imagini".

Ce a spus Ioana Filimon despre situaţia prin care a trecut

Ioana Filimon a declarat că vrea să închidă acest subiect. "Ştii cum e, pe social media totul este roz. Nu doresc să comentez. Nu am dat nicio declaraţie oficială, doar ce s-a auzit din surse, din prieteni. Nu aş dori să comentez acest subiect. este un subiect sensibil pentru mine. Eu ştiu mai bine ce s-a întâmplat. (...) Nu doresc să comentez. Cred că sursele de unde ştiţi voi, ştiţi de la ambasadă, nu mai e nevoie să confirm eu ceva. Nici eu nu ştiu ce este în capul lui acum, ce vrea, ce nu vrea. Da, am mai vorbit, mai avem unele lucruri de rezolvat. Nu pot spune că e vorba de împăcare, nici vorbă. Inelul îl trimit zilele acestea înapoi. Prefer să fie totuşi încheiat, să ne reluăm vieţile exact cum au fost înainte. Au fost multe lucruri adevărate din ce s-a spus. Nu doresc să comentez", a spus Ioana Filimon în exclusivitate pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro