Bucurie mare pentru fani. O fostă concurentă de la MPFM s-a căsătorit în mare secret!

+4 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru fani. O fostă concurentă de la MPFM s-a căsătorit în mare secret! © Facebook

Bucurie mare pentru fanii Mireasă pentru fiul meu. Una dintre cele mai iubite foste concurente s-a căsătorit cu alesul inimii ei. Frumoasa veste a fost împărtăşită de aceasta cu prietenii săi virtuali.

Ioana de la MPFM s-a căsătorit

Ioana Gheonea, pentru că despre aceasta este vorba, şi-a unit destinul cu cel al iubitului ei în urmă cu doar câteva zile. La scurt timp după ce a semnat actele în faţa ofiţerului stării civile, Ioana a ţinut să împărtăşească vestea cu prietenii săi virtuali. Vestea i-a luat prin surprindere pe aceştia pentru că mulţi nu ştiau că fosta concurentă urmează să se căsătorească.

Ioana a postat o fotografie cu cerificatul de căsătorie pe reţelele sociale, alături de o descriere simplă, dar profundă: "La mulţi ani". Ioana şi iubitul ei, Adrian, s-au căsătorit în Belgia pe 15 noiembrie.

Imediat după ce Ioana a dat frumoasa veste pe reţelele sociale, prietenii au transmis tot felul de mesaje care mai de care mai frumoase pentru proaspeţii căsătoriţi.

"Felicitări! Casă de piatră şi tot ce vă doriţi, Să vă fie de bine!, Şi mulţi mulţi ani fericiţi pân' la adânci bătrâneţi!!!🌺🌺🌺", sunt câteva dintre mesajele primite de cei doi.

Fosta concurentă a decis să plece de mult timp în străinătate, alături de bărbatul pe care îl iubeşte, pentru a începe acolo o viaţă nouă împreună. Chiar dacă nu le este uşor printre străini, Ioana şi Adrian au reuşit să se descurce şi nu par să aibă planuri de a se întoarce acasă prea curând.

Acesta nu a fost primul eveniment mare din viaţa Ioanei şi a iubitului ei, pentru că în urmă cu un an, fosta concurentă a adus pe lume o minunăţie de copil, care le-a umplut sufletele de bucurie celor doi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro