Ioana Ginghină va avea un Crăciun de vis. Unde şi alături de cine îşi va petrece actriţa Sărbătorile

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină va avea un Crăciun de vis. Unde şi alături de cine îşi va petrece actriţa Sărbătorile © Instagram

Ioana Ginghină este o femeie fericită. Deşi a trecut recent printr-un divorţ, se pare că actriţei îi merge din ce în ce mai bine. A demonstrat că este o femeie puternică, reuşind să depăşească cele mai grele clipe din viaţa ei, iar acum se pregăteşte să petreacă Sărbătorile de iarnă într-un loc special, alături de oameni şi mai deosebiţi.

De când ea şi soţul ei au ales să meargă pe drumuri separate şi au divorţat, Ioana Ginghină îşi concetrează toată dragostea şi atenţia asupra carierei şi a celei mai importante fiinţe din viaţa sa, fiica ei Ruxandra, în vârstă de 11 ani. Aşadar, actriţa îşi va petrece Crăciunul alături de adolescentă, dar şi de părinţii ei, pentru că au ales să se bucure de clipele de Sărbătoare în Sibiu, acasă la familia Ioanei. 

Ioana Ginghină împreună cu fiica ei Ruxandra s-au ocupat deja de pregătirile de Crăciun. Cele două au ieşit la cumpărături şi au achiziţionat diverse decoraţii.

Am cumpărat noi decoraţii de sărbători pentru decembrie şi voi împodobi casa împreună cu Ruxi. De Crăciun, vom pleca împreună la Sibiu (la familia actriţei – n.r.), unde vom respecta tradiţiile zonei. Revelionul încă nu l-am planificat, pentru că depinde de Ruxi. Dacă va dori să îl petreacă cu tatăl său, eu voi petrece cu prietenii. Dacă va rămâne cu mine, atunci vom stabili împreună ce vom face”, a povestit Ioana Ginghină pentru Click!.

Ioana Ginghină a slăbit spectaculos

Ioana Ginghină a trecut prin diverse schimbări în ultima perioadă. Vedeta a ajuns să poarte mărimea XS la haine, deoarece, de ceva vreme a ales să-şi schimbe stilul de viaţă. Vedeta a început să meargă din ce în ce mai des la sală şi să consume doar mâncare sănătoasă.

Rezultatele au devenit evidente de când artista a scos carnea, zahărul, pâinea, produsele de patiserie şi făinoasele din meniu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro