Ioana Ginghină, despre pandemia de coronavirus: „Sunt cu gândul la ai mei”

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, despre pandemia de coronavirus: „Sunt cu gândul la ai mei” © Instagram

Oamenii au devenit din ce în ce mai îngrijorați în ceea ce privește coronavirusul. Vedetele de la noi au luat deja câteva măsuri de precauție, cele mai multe dintre ele alegând să stea acasă. Iată ce a decis Ioana Ginghină în ceea legătură cu pandemia de COVID-19!

Ioana Ginghină își ține admiratorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei prin intermediul rețelelor de socializare, fiind o persoană foarte transparentă. De curând, artista a abordat în mediul virtual un subiect legat de coronavirus, mai exact povestindu-le internauților despre gândurile sale despre pandemia COVID-19.

Potrivit spuselor sale, Ioana Ginghină pare foarte încrezătoare că lucrurilor vor reveni la normal. Vedeta le-a transmis fanilor că trebuie să dea dovadă de multă înțelepciune, dar și de liniște sufletească pentru a putea trece cu bine peste această perioadă delicată.

Nu în ultimul rând, actrița le-a spus acestora să aibă foarte mare grijă la igienă și în special să își spele mâinile cât mai des și mai bine.

„Bună dimineața... nici nu știu ce să scriu. Sunt cu gândul la ai mei, sunt cu gândul la voi, sunt cu gândul peste tot. Știu că trecem și peste asta, însă trebuie să trecem cu bine! Vă doresc înțelepciune și liniște sufletească. Cred că de asta avem nevoie cel mai mult, în această perioadă... Și nu uitați să vă spălați pe mâini!”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro