După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină ia în calcul varianta de a se căsători din nou: „Chiar dacă am eșuat”

+3 click pentru
galerie

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină ia în calcul varianta de a se căsători din nou: „Chiar dacă am eșuat” © arhivă

Ioana Ginghină a divorțat de Alexandru Papadopol în urmă cu mai mult de o lună și chiar dacă a trecut prin multe dezamăgiri, actrița nu exclude posibilitatea să ajungă pentru a treia oară la altar, dacă își va găsi un bărbat care să o merite. 

Ioana Ginghină a trecut printr-un divorț dureros, după cum chiar ea afirmă acest lucru. Deși a avut parte de 2 căsătorii eșuate, actrița susține că nu exclude posibilitatea să ajungă pentru a treia oară la altar, alături de un alt bărbat. Despre dezamăgire, sentimente și dorințe, dar și planuri de viitor, Ioana Gingină a povestit pe blogul său, la o lună și ceva de la separarea definitivă de Alexandru Papadopol. 

„Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani” a scris Ioana Ginghină, pe blogul său personal.

Ioana Ginghină, optimistă și plină de putere după divorțul de Papadopol

Chiar dacă a trecut printr-un divorț, Ioana Ginghină nu și-a pierdut speranța că într-o zi, soarele o să răsară și pe strada ei. Aceasta a mai povestit pe blogul său că după divorț, oamenii se împart în 2 tabere: cei care își plâng de milă și nu-și pot reveni și cei care merg mai departe cu capul sus, sperând la mai bine. Actrița susține că face parte din cea de-a doua categorie și că lucrurile întâmplate în viața ei i-au dat numeroase lecții prețioase. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro