Ioana Ginghină, pusă pe distracție, la împlinirea a 42 de ani: "Am zis că o fac lată, Ruxandra o să stea la Alexandru"

Ioana Ginghină, pusă pe distracție, la împlinirea a 42 de ani: "Am zis că o fac lată, Ruxandra o să stea la Alexandru" © Arhiva

Ioana Ginghină s-a refăcut ușor, ușor, după divorul de Alexandru Papadopol. Cu ajutorul prietenilor și al apropiaților, vedeta a reușit să treacă peste perioada dificilă și să privească încrezătoare în viitor.

Așa se face că Ioana Ginghină plănuiește o super-distracție la împlinirea celor 42 de ani și vrea să se deconecteze puțin de la activitățile zilnice și să meargă la Roma alături de mai multe prietene.

"Vine ziua mea pe 21 septembrie, vreau să plec la Roma cu nişte prietene, Ruxandra o să stea la Alexandru. S-a întâmplat ca în weekendul acela el să fie în Bucureşti. Deci ne înţelegem, adică nu mai ţinem cont neapărat de ce scrie pe hârtie. Cred că de la 30 de ani nu mi-am mai ţinut ziua. Anul acesta, am zis că ori o fac lată, o megapetrecere la mine acasă, ori plec undeva. Petrecere la mine acasă însemna multă treabă pentru mine şi, cum în ultimul timp nu ştiu cum să scap de treabă, mai bine plec într-o vacanţă", a declarat Ioana Ginghină, potrivit Libertatea.ro.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au rămas în relații bune

După 12 ani de mariaj, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au decis să pună punct și să meargă pe drumuri separate. Cei doi au rămas în relații foarte bune, dat fiind faptul că au împreună o fiică și se înțeleg de minune, funcționând ca o echipă atunci când vine vorba despre creșterea și educarea Ruxandrei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro