Ioana Ginghină iubește din nou? Semnul care a dat-o de gol pe actriță. FOTO

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină iubește din nou? Semnul care a dat-o de gol pe actriță. FOTO © arhiva

Ioana Ginghină a trecut destul de repede peste despărțirea de fostul soț, iar acum este gata pentru un nou început în viața ei. Actrița a postat o imagine pe contul său de socializare ce a dat-o de gol. Iubește actrița din nou? Este cineva în viața ei? 

Ioana Ginghină este o femeie frumoasă ce a trecut rapid peste despărțirea de fostul ei soț. Actrița are acum mult mai mult timp pentru ea, merge la sală, se ocupă de aspectul fizic și îi dă mai multă atenției fetiței sale. Își dedică mult timp activitățiilor pe care aceasta le preferă, dar are grijă să se bucure și de lucrurile mici din viața ei.

A primit un cadou...neașteptat

Vedeta a postat pe contul său de socializare o imagine ce a atras imediat atenția fanilor. Actrița a primit un trandafir roșu, iar în fotografie a ținut să menționeze că este o fată fericită, dar și că iubește surprizile. Imaginea i-a pus pe gânduri imediat pe fanii artistei. Să fie vorba despre un admirator secret sau oare actrița iubește din nou? Cert este că trandafirul a reușit să o impresioneze destul de mult pe actriță, iar cine i l-a oferit a făcut o alegere bună cu siguranță. 

Ioana Ginghină s-a schimbat foarte mult, din punct de vedere al alimentației. 

Vedeta a renunțat de doi ani la carne, iar în decursul acestor ani a reușit să elimine și alte alimente ce îi făceau rău. Invitată la Antena Stars, vedeta a ținut să precizeze că se simte foarte bine, după ce a slăbit 10 kilograme: „Nu e mult, 10 kilograme. Eu mă simţeam bine şi înainte. Nici atunci nu eram vreo complexată. Am avut nişte probleme. Mi-am dorit să slăbesc. Nu mă simţeam rău, deci nu a fost o chestie: vreau să slăbesc acum! Eu mănânc sănătos ca să mă menţin tânără ,nu slabă. Încerc să nu mănânc zahăr, l-am eliminat aproape de tot, nu mănânc carne de doi ani, nu mai mănânc nici pâine, paste mai rar. Vinerea încerc să ţin detox, să beau numai lichide. Sunt mult mai bine, mult mai energică. Eu nu mă mai îngraş de sărbători. Sunt sarmale foarte bune cu nucă, cu hrişcă. Eu nu prea mai gătesc. Fetiţa mea mănâncă în oraş în timpul zilei, că vine la mine la birou, iar seara mai mâncăm acasă, o supă cremă, o mămăliguţă cu brânză. D-astea. Înainte găteam felul unu, felul doi. Acum nu mă mai încadrez la gătit"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest