De ce nu vrea Ioana Ginghină să șteargă nicio poză cu fostul soț! "Era un cuțit în inimă"

+3 click pentru
galerie

De ce nu vrea Ioana Ginghină să șteargă nicio poză cu fostul soț! "Era un cuțit în inimă" © Instagram

Sunt despărțiți de aproape un an, au divorțat în urmă cu câteva luni, însă Ioana Ginghină a decis să nu șteargă nicio poză cu fostul soț. Explicația? A fost dată chiar de ea. 

Ioana Ginghină povestește cât de greu îi era la început să vadă pozele. Le simțea ca pe un cuțit în inimă. A rezistat și a îndurat, fără să șteargă vreuna dintre imagini. Cei din jurul ei o sfătuiau să renunțe la toate imaginile, astfel să dea uitării tot trecutul. 

"Nu de puține ori am zâmbit la amintirile din anii trecuți cu care mă surprinde Facebook-ul. Însă în ultimul an, aproape fiecare poză era un cuțit în inimă. Indiferent că eram singură sau cu familia, îmi aminteam acele timpuri și involuntar îmi dădeau lacrimile. Prietenii mi-au spus să mă apuc să șterg acele poze, pentru a mă scuti de această “suferința”. Se pare că există și o aplicație pentru asta. O aplicație care îți scoate persoanele nedorite din pozele de pe on-line și de pe telefon. Insă eu am ales să mă vindec", a scris Ioana Ginghină.

Acum, Ioana Ginghină este fericită și mândră de ea datorită faptului că nu a șters pozele. După câteva luni de la separarea de fostul soț, cunoscuta vedetă susține că nu mai are nicio problemă în a privi imaginile cu ei doi. 

"Ei bine, da, am avut dreptate, căci în ultimul timp pot să privesc acele poze și să zâmbesc, ba mai mult să mă bucur că nu le-am șters și că au rămas acolo să-mi amintească de vremuri frumoase și calde care la acel moment m-au făcut fericită. (...) Mă bucur că nu am șters nicio poză, nici de pe Facebook și nici din telefon. Acum pot să mă bucur în continuare de ele, să-mi spun : “Ce frumoasă este viața ta, Ioana!”", a încheiat Ioana. 

În această perioadă, Ioana Ginghină este într-o continuă transformare. Vedeta are mult mai multă grijă de ea și merge des în diferite cabinete sau saloane de înfrumusețare pentru a-și face tratamente. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro