Ioana Ginghină, decizie surprinzătoare după divorţ! La 42 de ani, vrea să ia cursuri de dans la bară

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, decizie surprinzătoare după divorţ! La 42 de ani, vrea să ia cursuri de dans la bară © Instagram

Şi-a schimbat stilul de viaţă şi a slăbit zece kilograme, face tot mai multe vizite esteticienilor pentru fel de fel de tratamente şi, mai nou, vrea să încerce ceva complet nou: dansul la bară. Ioana Ginghină, căci despre ea este vorba, continuă să ne uimească. După divorţ, la 42 de ani, actriţa este cu totul şi cu totul o altă femeie!

Ioana Ginghină este împăcată cu tot ce s-a întâmplat în viaţa ei în ultima perioadă şi încearcă să se descopere cât de mult poate. Astfel, a ajuns într-o formă de zile mari într-un scurt timp şi are grijă de corpul ei. Şi-a acordat atenţie atât ca mamă, cât şi ca femeie. Aşa, Ioana Ginghină a ajuns să se gândească la lucruri care poate nici nu i-ar fi trecut prin cap când era căsătorită. 

După ce a văzut un film în care este prezentată povestea unui grup de foste stripteuse care se îmbogăţesc, Ioana Ginghină s-a apucat de căutat cursuri de dans la bară! Actriţa e foarte serioasă cu această alegere, dar nu pentru că ar vrea să schimbe domeniul, ci pentru condiţia fizică pe care ţi-o oferă acest sport.

Mai mult, cine ştie ce rol va primi pe viitor?! 

„Mai nou, după ce am văzut filmul «Hustlers» încerc să-mi găsesc undeva cursuri de dans la bară. Nu pentru că vreau să-mi schimb domeniul de activitate, ci pentru că sunt foarte mulți mușchi puși la muncă atunci când faci genul ăsta de sport. Plus că nu se știe niciodată ce rol vreodată voi primi, așa că mi s-a părut foarte interesant. Mi-am adus aminte că am și o prietenă care face deja asta și am zis că vreau și eu”, a spus Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Deşi este în continuare un subiect plin de prejudecăţi la noi în ţară, Ioana Ginghină a mărturisit că le apreciază foarte mult pe fetele care se ocupă cu dansul la bară. Actriţa este conştientă de faptul că este multă muncă în spatele unui moment de genul acesta. 

„O să le apreciez mai mult pe fetele care dansează la bară. Bine, le apreciam și așa, pentru că știu că este foarte greu ce fac ele”, a mai completat vedeta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest