Ioana Ginghină, precaută și când se relaxează! Artista a ieșit afară, dar nu a uitat să-i avertizeze pe fani! Ce le-a spus vedeta odată cu Starea de Alertă

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, precaută și când se relaxează! Artista a ieșit afară, dar nu a uitat să-i avertizeze pe fani! Ce le-a spus vedeta odată cu Starea de Alertă © Instagram

La fel ca multe vedete din România, Ioana Ginghină a dat dovadă de multă responsabilitate în perioada Stării de Urgență. Acum că țara noastră a intrat în Starea de Alertă, artista și-a putut îndeplini în sfârșit dorința, însă a ținut să le transmită și fanilor un mesaj extrem de important!

Chiar dacă izolarea a fost lungă, Ioana Ginghină nu a avut timp să se plictisească. Aflându-se acasă cu fiica ei Ruxandra, cele două au desfășurat diverse activități menite să le distreze și să facă mai ușor situației dificile cu care se confruntă întreaga omenire.

Deși a avut-o alături permanent pe fiica sa, Ioanei Ginghine i-a lipsit foarte mult libertatea. Pentru a-și mai stăpâni dorul, vedeta a profitat de faptul că stă la curte și a mai ieșit prin grădină, însă nimic nu se compară cu marea sa dragoste... parcul.

De curând, Ioana Ginghină le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare care a fost primul lucru pe care l-a făcut atunci când a ieșit din izolare. Potrivit unei imagini, artista a ieșit din casă și a mers în parc, loc în care și-a făcut imediat și câteva fotografii.

Cu această ocazie, vedeta i-a invitat pe fani să se plimbe, dar i-a sfătuit să nu uite de pericolul care există încă.

„Să ne plimbăm puțin zic, în libertate, dar fără sa uităm motivul pentru care ne-am izolat în tot acest timp. 💕”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro