Ioana Ginghină se pregătește să spună „adio” izolării! Ce are de gând să facă actrița în primele zile de relaxare

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină se pregătește să spună „adio” izolării! Ce are de gând să facă actrița în primele zile de relaxare © Instagram

Țara noastră se află la distanță de câteva minute până va ieși din starea de urgență și va intra în starea de alertă. Astfel, Ioana Ginghină va putea spune în sfârșit „adio” izolării. Ba mai multe, vedeta și-a anunțat deja fanii ce va face mâine!

Ioana Ginghină este una dintre cele mai iubite artiste din România. La fel ca multe vedete din țară, dar și de peste Ocean, frumoasa actriță a anunțat pe la începutul pandemiei de coronavirus în România că va sta în izolare alături de fiica ei.

De-a lungul acestei perioade în care a stat închisă în casă, de teama infectării cu COVID-19, Ioana Ginghină le-a povestit admiratorilor cum își petrece timpul alături de fiica ei, Ruxandra. Deși nu s-au plictisit nicio clipă una cu cealaltă, cele două abia așteaptă să iasă din izolare.

De curând, Ioana Ginghină le-a mărturisit admiratorilor că deși se bucură de măsurile de relaxare ce vor fi puse în vigoare peste puțină vreme, actrița nu este încă hotărâtă cu privire la ceea ce va face. Vedeta le-a spus internauțor că va mai sta o perioadă în casă pentru a se gândi temeinic la acest lucru.

„Deci chiar nu știu ce sa fac de mâine... Cred că mai stau în casa zilele astea ca sa mă gândesc 😂😂😂 Voi ce aveți în gând să faceți mâine? Dar în Weekend? 🤔🥳💕”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Ioana Ginghină, slăbire spectaculoasă

Nu cu mult timp în urmă, Ioana Ginghină le-a dezvăluit fanilor că acum câțiva ani avea câteva kilograme în plus. Cu toate astea, artista spune că nu s-a simțit niciodată deranjată de acest lucru, deoarece fiecare trebuie să fie mulțumit de modul în care arată.

„Chiar nu contează câte kg aveam, întotdeauna am pus poze cu mine, în costum de baie, vara. Fericirea nu este direct proporțională cu greutatea, ea vine la pachet cu încrederea și iubirea de sine. Nu e ciudat că deși ești frumosă nu știi să strălucești? Da, vorbesc cu tine femeie, căci așa am făcut și eu. Mă simțeam pierdută și nu înțelegeam de ce.”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro