Ioana Ginghină priveşte partea plină a paharului. Cât de mult a ''ajutat-o'' divorţul. ''Am descoperit multe lucruri''

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină priveşte partea plină a paharului. Cât de mult a ''ajutat-o'' divorţul. ''Am descoperit multe lucruri'' © Instagram

Ioana Ginghină a trecut printr-o perioadă grea din viaţa ei odată cu divorţul, însă pentru că este o femeie puternică, frumoasa actriţă a încercat să vadă partea plină a paharului.

Trebuie să recunoaştem că orice persoană care se căsătoreşte se gândeşte că acesta va fi pasul pe care îl va face pentru toată viaţa. Nimeni nu ia în calcul divorţul, aşa cum a fost şi cazul Ioanei Ginghină. Viaţa i-a oferit, însă, surprize, iar vedeta a ajuns în punctul în care a fost nevoită să se despartă de tatăl copilului ei.

Dar pentru că este conştientă că nimic în viaţă nu este întâmplător, Ioana Ginghină a decis să vadă partea plină a paharului şi să se bucure, chiar dacă sună puţin ciudat, de această perioadă de libertate.

Invitată în platoul emisiunii XNS de la Antena 1, Ioana Ginghină a mărturisit că divorţul a schimbat-o şi a făcut-o să conştientizeze anumite lucruri pe care le ignorase până atunci.

Ioana Ginghină povesteşte că perioada aceasta din viaţa ei îi oferă mai multă libertate şi mai mult timp pentru ea. În plus, Ioana Ginghină şi-a reluat activităţi care cândva îi făceau plăcere şi a redescoperit frumuseţea timpului petrecut alături de prieteni în vacanţe.

''Eu când am ales să vorbesc despre divorţ era deja după un an de când noi discutam, deja lucrurile erau clare. Nu a fost cu scandal, nici măcar când era o perioadă de criză. Viaţa mea e refăcută, sunt ok, sunt bine. De-a lungul acestui proces am descoperit multe lucruri. Am mai mult timp pentru mine, pentru că copilul este şi la tată, am început să fac cursuri de dezvoltare personală, ies mai mult, merg în vacanţă cu prietenii. Am şi afacerea mea, am avut o perioadă foarte bună şi financiar'', a spus Ioana Ginghină la Antena 1.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro