Ioana Ginghină, pusă într-o situație jenantă de fiica ei: „M-a întrebat ce este un sex shop”. Ce răspuns a dat vedeta

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, pusă într-o situație jenantă de fiica ei: „M-a întrebat ce este un sex shop”. Ce răspuns a dat vedeta © Instagram

Ioana Ginghină se confruntă cu una dintre cele mai stânjenitoare etape ale vieții de mamă. Actrița a mărturisit că fiica ei, în vârstă de 11 ani, a ajuns în perioada vieții în care curiozitățile îi sunt tot mai mari și de o natură tot mai... jenantă. Așadar, nu mică i-a fost surprinderea când s-a trezit că fata ei a început să îi pună niște întrebări mai incomode.

Ruxi, fiica Ioanei Ginghină și a fostului ei soț, locuiește alături de mama ei, în casa lor de lângă București. Într-o zi, copila a mers la mama sa și a întrebat-o ce este un sex shop. A doua zi, a întrebat-o chiar ce este sexul. Deși a intrat în panică, Ioana Ginghină a reușit să se redreseze cu brio și să îi ofere lămuriri fiicei sale.

„Ruxi mă pune acum în tot felul de situații stânjenitoare, pentru că vine cu tot felul întrebări. A fost foarte drăguță într-o dimineață și m-a întrebat ce este sex shop”, a explicat Ioana Ginghină.

Vedeta a continuat apoi prin a explica faptul că, întâi de toate, a întrebat-o pe Ruxi unde a auzit de acest termen. După aceea, a menționat și ce răspuns i-a dat fetei sale.

„Am întrebat-o de unde știe și a zis că scrie peste tot, apoi m-am calmat. I-am zis că îți mai cumperi un maiouț mai sexy, un chilot ca să te vadă iubitul. A doua zi m-a întrebat despre sex. Îi zic eu cumva că se iau oamenii în brațe, că se dezbracă, iar atunci a întrebat de ce îți mai cumperi hainele alea”, a mai precizat Ioana Ginghină.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro