Bucurie mare în showbiz! Graviduța Ioana Grama s-a căsătorit civil. FOTO

+4 click pentru
galerie

Bucurie mare în showbiz! Graviduța Ioana Grama s-a căsătorit civil. FOTO © Instagram

Este mare bucurie în showbizul românesc! Astăzi, Ioana Grama s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, într-un cadru de poveste. Firește, într-o zi atât de importantă, Ioana a avut lângă ea familia, dar și toți prietenii. 

Ioana Grama şi Alex, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima s-au căsătorit civil astăzi, iar bucuria a fost cu atât mai mare cu cât în curând vor deveni și părinți pentru prima dată. Evenimentul a fost unul restrâns, căci Ioana Grama a avut alături familia și prietenii și totul a decurs ca în povești. 

Într-un cadru perfect de vară, în natură, Ioana Grama și Alex au spus marele „da”, în aplauzele tuturor. Pentru ziua cea mare, graviduța Ioana Grama a optat pentru o rochie lungă, albă și extrem de vaporoasă, perfectă pentru vremea caniculară. Piesa de rezistență a fost fundița neagră de pe rochie, din zona pieptului, care s-a asortat foarte bine cu perechea de pantofi negri pe care i-a încălțat Ioana. Coafura vloggeriței a fost una lejeră, Ioana alegând să-și prindă părul într-un coc modern.

Make-up-ul a fost unul discret, dar scos în evidență de un ruj roșu care i-a venit de minune Ioanei Grama! Nici iubitul acesteia nu a fost mai prejos, căci Alex a îmbrăcat un costum gri, foarte elegant, la 4 ace. 

Cei dragi i-au felicitat pe cei doi și s-au bucurat împreună de momente minunate, iar Ioana Grama a primit zeci de buchete de flori, pe care le-a și postat pe Instagram. Fanii vloggeriței au fost extrem de încântați de eveniment și i-au transmis acesteia și iubitului său cele mai frumoase și sincere urări de bine. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro