Ioana Grama, poză cu burtica de graviduță la vedere! Cât de mândră este de silueta ei

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama, poză cu burtica de graviduță la vedere! Cât de mândră este de silueta ei © Instagram

De când a aflat că este însărcinată, Ioana Grama nu-și mai încape în piele de bucurie! Celebra vloggeriță urmează să aducă pe lume o fetiță și, aflată în luna a 4-a de sarcină, se afișează mândră cu burtica ei!

Pe Instagramul său, Ioana Grama a postat o fotografie extrem de emoționantă cu burtica ei de graviduță! Aflată în luna a 4-a de sarcină, celebra vloggeriță s-a pozat cu burtica la înaintare, îmbrăcată lejer, într-un trening și zâmbind larg, pesemne că este extrem de fericită și încântată de faptul că urmează să devină mămică. 

Ioana Grama a anunţat că este însărcinată de ziua iubitului ei

După o viață destul de tumultoasă și multe dezamăgiri, Ioana Grama este, în sfârșit, extrem de fericită! Celebra vloggeriță urmează să devină mamă pentru prima dată, iar copilul din pântece este o fetiță. Ioana Grama a anunțat pe Instagram, chiar de ziua iubitului său, că este însărcinată. 

„Luni, 6 mai, ziua lui Alex. Suntem în Bali, în insula asta superbă care respiră iubire, și mă gândesc la minunea care de 3 luni crește în mine. Un dar divin cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat, rodul iubirii noastre, un suflet care ne face să ne sclipească inimile de fericire în fiecare zi. Mă minunez, iubesc și sunt recunoscătoare! 🙏 La mulți ani!”, este mesajul transmis de Ioana Grama, pe pagina ei de Instagram. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro