Ioana Grama, primele imagini din camera bebelușului! A ales totul aşa cum a visat dintotdeauna / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Ioana Grama, primele imagini din camera bebelușului! A ales totul aşa cum a visat dintotdeauna / VIDEO © Instagram

Ioana Grama a făcut într-un an câţi alţii în şapte, iar celebra bloggeriţă este în culmea fericirii! S-a mutat în casă nouă, va deveni curând mămică, s-a măritat, iar soţul ei o iubeşte enorm! Deşi este pe ultima sută de metri cu sarcina, Ioana Grama nu a stat deloc cuminţică şi s-a ocupat personal de amenajarea camerei micuţei sale!

Camera fetiţei a fost decorată în nuanţe calde, de alb, gri şi puţin roz, deloc împopoţonată şi cu foarte mult bun gust! Şi... cum pasiunea sa sunt hainele, Ioana Grama nu a uitat nici de dressingul fetiţei sale şi i-a cumpărat deja câteva lucruşoare.

"Uite, ce tare! Cool, nu?  M-a salvat spaţiul ăsta, sincer! Îmi încap o mulţime de tricouri şi pijamale şi tot felul de haine din astea pe care nu vreau să le expun! Iar aici este locul lui Alex!", spune Ioana Grama. 

De asemenea, în urmă cu aproape o lună, Ioana Grama vorbea şi de lucruri mai puţin plăcute din această perioadă pe care o trăieşte. Povestea cum se mişca din ce în ce mai greu din cauza durerilor de spate. 

"34 de săptămâni. Privind poză asta ai zice că n-am nici gânduri, nici griji, dar lucrurile nu stau chiar așa. Durerile inghinale și cele de spate sunt din ce în ce mai intense și mă mișc tot mai greu. Aseară am avut o criză de plâns din cauza lor și mă gândesc tot mai des la cât de puternice o să fie durerile prin care o să trec în câteva săptămâni. Voi v-ați confruntat cu astfel de dureri?", spunea Ioana Grama.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro