Ioana Grama se pregăteşte să nască: "Are nişte mânuţe foarte grăsane" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama se pregăteşte să nască: "Are nişte mânuţe foarte grăsane" / VIDEO © Instagram

Ioana Grama a intrat pe ultima sută de metri şi avem detalii neaşteptate date de vloggeriţă înainte de a naşte. Vedeta a aflat ce condiţii va avea la spital şi e fericită că îl va avea şi pe soţul ei aproape în permanenţă. 

Mai este puţin până când Ioana Grama va naşte, motiv pentru care mama vloggeriţei a venit din timp, pentru a o ajuta pe frumoasa şatenă cu ultimele pregătiri, dar şi pentru a-i fi alături în primele zile de viaţă ale bebeluşului. 

"Am venit la control cu mama şi cu Alexandru, care are emoţii. Am impresia că o să nasc astăzi. Poate chiar o să nasc astăzi", spune Ioana Grama.

După o zi de la control, Ioana s-a decis să le spună prietenilor de pe reţelele de socializare cum decurg lucrurile. Aşteaptă cu nerăbdare să vină ziua cea mare. 

"Ieri am fost la control cu speranţa că o să îmi zică: astăzi naşti! Colul meu începe să se deschidă, dar nu este deschis. Ideea este că a fost foarte emoţionant În sfârşit i-am văzut faţa. Ultimele cinci controale nu i-am văzut faţa. Are nişte mânuţe foarte grăsane. Are trei kilograme cu aproximaţie. Alex era terminat. Mă bucur să îl văd aşa. Am fost să îmi arate camera în care vom sta. şi Alex poate sta cu noi, are o canapea acolo", a povestit Ioana Grama. 

Ioana Grama şi Alex vor avea o fetiţă. Vloggeriţa a dezvăluit că pe micuţă o va chema Ayana. A luat această decizie atunci când a fost în vacanţă în Bali.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro