Ioana Grama, în culmea fericirii! Şi-a surprins fetița în cea mai emoționantă ipostază. FOTO

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama, în culmea fericirii! Şi-a surprins fetița în cea mai emoționantă ipostază. FOTO © Instagram

În urmă cu două zile, viața Ioanei Grama s-a schimbat radical. Celebra vloggeriță și-a împlinit cel mai mare vis, acela de a deveni mămică, iar fetița ei a împlinit-o ca femeie și a făcut-o să cunoască fericirea în cel mai profund sens.

Ioana Grama a fost externată în urmă cu o zi și a avut parte de o primire extrem de călduroasă. Vedeta i-a amenajat camera fetiței cu multe baloane de culoare roz, dar și un pătuț extrem de simpatic. Celebra bloggeriță a făcut publică și o fotografie cu minunea ei, în timp ce micuța stătea în pătuț, înconjurată de multe decorațiuni simpatice. "Viața mea e completă", a scris Ioana Grama, pe Instagram. 

A povestit cum a născut

Ioana Grama a povestit, în detaliu, cum a decurs nașterea naturală și cum a fost momentul în care și-a cunoscut, pentru prima dată, fetița. Vloggerița se simte împlintă acum și adoră să petreacă timpul alături de prințesa ei, pe care ea și soțul ei au așteptat-o cu sufletul la gură.

"Faţa mea după 3 ore de somn în ultimele 30. A fost greu, dureros, dar toată lumea a avut dreptate, nimic nu se compară cu momentul în care îţi simţi copilul pe piept. E ciudat, nu îţi vine să crezi că este al tău, e o fericire unică, ciudată", a spus Ioana Grama pe Instagram.

Ioana Grama nu  a avut parte doar de lucruri fericite în viața ei, dar acest an a fost unul perfect pentru ea. S-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, iar pe când se afla în vacanță în Bali a dat și cea mai frumoasă veste, aceea că este însărcinată și așteaptă o fetiță, rodul iubirii lor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest