Ioana Grama a fost externată. Bucurie fără margini pentru celebra vloggeriţă

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama a fost externată. Bucurie fără margini pentru celebra vloggeriţă © Instagram

Ioana Grama trăieşte cel mai frumos moment din viaţa sa, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Ioana Grama a adus pe lume o minune de copil, duminică dimineaţă.

Ioana Grama a fost externat

Ioana Grama şi-a dorit enorm să devină mamă, iar Alexandru a fost bărbatul care i-a îndeplinit acest vis. Ioana Grama a anunţat chiar de ziua soţului ei că este însărcinată, iar în luna august cei doi şi-au unit destinele. Duminică, Ioana şi Alex au deveni părinţii unei fetiţe adorabile, care a primit numele de Ayana. Proaspăta mămică a născut natural, iar totul este foarte bine.

Tocmai pentru că lucrurile au decurs perfect, Ioana Grama a fost astăzi externată. Aceasta şi-a ţinut la curent urmăritorii pe tot parcursul sarcinii, astfel că nu avea cum să nu împărtăşească cu aceştia marea bucurie a plecării acasă. În timp ce se afla în maşină alături de fetiţa ei, de soţ şi de sora sa, Ioana Grama şi-a exprimat în cel mai evident fel cu putinţă bucuria. 

"Mergem acasă. Mitica noastră. Fericită", a spus Ioana Grama pe Instagram.

Ioana Grama, primele declaraţii după ce a născut

"Faţa mea după 3 ore de somn în ultimele 30. A fost greu, dureros, dar toată lumea a avut dreptate, nimic nu se compară cu momentul în care îţi simţi copilul pe piept. E ciudat, nu îţi vine să crezi că este al tău, e o fericire unică, ciudată", a spus Ioana Grama pe Instagram.

"Am născut natural, la 3.37 şi până acum trei ore am avut-o cu mine, am alăptat, a fost minunat. Am trimis-o să mă pot odihni şi încerc să dorm pe reprize. Naşterea naturală e miraculoasă. Nu mă doare nimic şi merg singură la baie. Vă pup şi vă mulţumesc pentru toate gândurile minunate", a scris Ioana Grama pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro