Când se externează Ioana Grama! Proaspăta mămică abia aşteaptă să-şi ducă fetiţa acasă

+3 click pentru
galerie

Când se externează Ioana Grama! Proaspăta mămică abia aşteaptă să-şi ducă fetiţa acasă © Instagram

Ioana Grama este în culmea fericirii! Bloggeriţa îşi strânge fetiţa la piept, după 9 luni de aşteptare! A adus-o pe lume pe micuţa Ayana în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar acum a dezvăluit, copleşită de emoţii, când se externează. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 03:37, în viaţa Ioanei Grama a apărut Ayana. Bloggeriţa a născut pe cale naturală, iar totul a decurs foarte bine. Şi ea, asemenea tuturor mămicilor, a mărturisit că nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl simţi atunci când îţi ţii pentru prima dată copilul în braţe.

Iată că, după două zile de la naştere, Ioana Grama şi micuţa Ayana au primit permisiunea medicilor de a se externa. Marţi, 29 octombrie, Ioana Grama şi fetiţa ei vor ajunge acasă, acolo unde, cu siguranţă, se va strânge toată familia.

Camera micuţei este pregătită până la cel mai mic detaliu de ceva timp, aşa că, nu mai e nevoie de nimic!

"Mâine plecăm acasă. Abia aştept să ajungem acasă să vedem cum ne descurcăm. Aici pe timp de noapte o duc ca să mă pot odihni. Dacă nu, aş înnebuni. Mai ales că acum încă am dureri de spate... De mâine începe distracţia. Sunt foarte curioasă de cum o să decurgă totul. Am emoţii!", a spus Ioana Grama pe Instagram.

Ioana Grama, despre naştere

"Am născut natural, la 3.37 şi până acum trei ore am avut-o cu mine, am alăptat, a fost minunat. Am trimis-o să mă pot odihni şi încerc să dorm pe reprize. Naşterea naturală e miraculoasă. Nu mă doare nimic şi merg singură la baie. Vă pup şi vă mulţumesc pentru toate gândurile minunate", a scris Ioana Grama în ziua naşterii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro