Prima poză cu Ioana Grama în lenjerie intimă după ce a născut! Așa arată abdomenul ei la 10 zile de când a devenit mamă

+3 click pentru
galerie

Prima poză cu Ioana Grama în lenjerie intimă după ce a născut! Așa arată abdomenul ei la 10 zile de când a devenit mamă © Instagram

Ioana Grama a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu zece zile, atunci când a adus-o pe lume pe Ayana. Acum, după mai bine de o săptămână de la marele eveniment, cunoscuta vloggeriță se laudă cu un abdomen de invidiat.

Ioana Grama și-a revenit spectaculos după sarcină. Vedeta a scăpat rapid de kilogramele acumulate pe parcursul celor nouă luni, iar astăzi a publicat o fotografie cu ea în oglindă, doar în lenjerie intimă, unde se vede clar faptul că are un abdomen plat. 

În această perioadă, Ioana Grama a uitat de toate problemele de dinainte să nască, atunci când se plângea de diferite dureri. Ayana este cel mai bun tratament pentru orice problemă ar apărea în viața vloggeriței. "Aseară am avut o criză de plâns din cauza lor și mă gândesc tot mai des la cât de puternice o să fie durerile prin care o să trec în câteva săptămâni. Voi v-ați confruntat cu astfel de dureri?", povestea Ioana Grama cu o lună înainte să nască. 

Probleme au apărut câteva și după ce a născut, dar din fericire, au fost rezolvate. Au fost câteva ore în care micuța Ayana a fost agitată și a plâns mult, fapt ce a întristat-o enorm pe Ioana Grama. Norocul a venit din partea unei prietene care a văzut-o că nu este într-o stare prea bună, așa că i-a propus să iasă puțin în oraș, pentru a se liniște. "Astăzi când a venit Ada, aşa mi-am dat seama că numai în casă am stat cu Ayana şi că trebuie să mai ies din casă! Dacă înebunesc eu, e gravă situaţia! Şi dacă nu sunt eu bine, nici ea nu e bine şi atunci am zis că un copil fericit înseamnă o mămică fericită!", a spus Ioana Grama.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest