Ioana Grama a clacat! Vedeta a ajuns în pragul disperării, după naştere. Vloggeriţa a avut nevoie de psiholog

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama a clacat! Vedeta a ajuns în pragul disperării, după naştere. Vloggeriţa a avut nevoie de psiholog © Instagram

Ioana Grama a clacat! Vedeta a ajuns în pragul disperării, după naştere! Atât de greu a fost pentru ea, încat a apelat la un pshiholog şi a cerut ajutorul familiei! Celebra vloggeriţă spune totul despre momentele cumplite prin care a trecut.

Ioana Grama a devenit mămică în urmă cu aproape două săptămâni, însă în viaţa ei nu este totul doar lapte şi miere. Deşi viaţa de mămică este una superbă, trebuie să recunoaştem că este şi destul de dificilă, iar Ioana Grama ştie cel mai bine acest lucru.

Vloggeriţa a trecut prin momente delicate după ce micuţa ei a plâns destul de mult, astfel că a decis să-şi ia liber câteva ore şi să iasă în oraş cu prietena ei. Ioana Grama a apelat chiar şi la un psiholog în timp ce se afla în spital, vloggeriţa dorindu-şi enorm ca lucrurile să decurgă bine în viaţa sa, pentru că astfel atât ea, cât şi micuţa ei vor fi fericite.

"A venit de dimineaţă Ada la mine şi m-a văzut aşa plouată şi a zis: ''Trebuie să ieşi din casă! Hai să ieşim la o cafea, nu ştiu, oriunde, numai să ieşi la aer!''. Iar eu am avut o zi atât de grea cu Ayana. A plâns şi m-a stors de energie şi de puteri, iar seara am clacat, am început să plâng! Am zis că nu e ok ce se întâmplă şi l-am lăsat pe Alex să se ocupe de ea noaptea trecută. I-am pregătit sticluţe, riscul meseriei, mi-am asumat-o! A mâncat, a dormit, m-am liniştit şi eu şi astăzi am lăsat-o din nou 2 ore, cât doarme, cu Alex. Vă mai ziceam că am avut un psiholog la spital, care a discutat cu mine, să se asigure că nu o iau razna după ce plec din spital. Îmi zicea că e foarte important ca în fiecare zi să îţi acorzi 2 ore fără copil. Să stai tu cu tine sau cu prietenele tale sau cu cine vrei tu, dar să nu uiţi de tine! Şi astăzi când a venit Ada, aşa mi-am dat seama că numai în casă am stat cu Ayana şi că trebuie să mai ies din casă! Dacă înebunesc eu, e gravă situaţia! Şi dacă nu sunt eu bine, nici ea nu e bine şi atunci am zis că un copil fericit înseamnă o mămică fericită!", a spus Ioana Grama pe Instagram, care, de altfel, a avut şi o surpriză la întoarcerea acasă, pentru că sora ei a venit să aibă grijă de micuţa Ayana.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest