Ioana Grama și-a creștinat fetița! Ce vedete i-au fost alături, dar și cine a încins atmosfera / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama și-a creștinat fetița! Ce vedete i-au fost alături, dar și cine a încins atmosfera / VIDEO © Instagram

A fost o zi importantă pentru Ioana Grama şi soţul ei, Alex. Cei doi au creştinat-o pe fetiţa lor, Ayana. Şi, pentru că ştim cu toţii că Ioana Grama este o perfecţionistă, vedeta a avut grijă ca totul să iasă ca la carte.

Pregătirile pentru botez au început încă de dimineaţă, când make-up artistul şi hairstilistul Ioanei au sosit pentru a se asigura că proaspăta mămică şi prietenele ei vor fi perfecte. După câteva ore intese de pregătiri, Ioana Grama, naşa şi prietena cea mai bună a Ioanei, Sânziana Negru, sunt gata şi pornesc spre biserică. Şi, în drum spre locul unde va fi creştinată micuţa Ayana, pe Ioana au cuprins-o emoţiile, fireşti de altfel. 

"Ayana este obosită, a tras o tură de plâns. Sper că nu o să plângă foarte tare când o bagă în apă, pentru asta am cele mai mari emoţii.",  a spus Ioana Grama.

Slujba de creştinare a micuţei Ayana a fost incărcată de emoţii. Ioana Grama a stat cu sufletul la gură  tot timpul, dar şi pe Alex l-au cuprins sentimentele de nelinişte, însă Ayana a fost foarte cuminte şi le-a mai potolit din emoţii părinţilor săi... 

Mira a făcut un show incendiar

De la biserică, fericiţii părinţi, naşii dar şi invitaţii lor s-au îndreptat către restaurantul unde avea să se ţină petrecerea. Localul exclusivist era decorat cu mult bun gust, plante naturale şi decoraţiuni roz, iar fiecare farfurie avea scrisă pe ea numele micuţei Ayana.

Candy bar-ul a fost atracţia serii până şi pentru cele mai împătimite antrenoare de fitness. Atmosfera a fost întreţinută de artişti de renume. Mira a făcut un show incendiar şi nimeni nu a stat jos. 

Şi pentru că ştim cu toţii că Ioana Grama şi Sânziana Negru au grijă de imaginea lor, fetele se opreau din dans pentru a se asigura că totul este perfect.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro