Ioana Grama a povestit cum a decurs naşterea fetiţei sale. "M-a luat o durere, încât am picat jos" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama a povestit cum a decurs naşterea fetiţei sale. "M-a luat o durere, încât am picat jos" © Instagram

Ioana Grama a devenit mămică, pentru prima dată, pe 27 octombrie. Vloggeriţa a adus atunci pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, care i-a luminat viaţa.

Micuţa, care a primit numele Ayana, a fost aşteptată cu mare bucurie în familie, iar toţi cei dragi i-au fost alături Ioanei Grama. În plus, vloggeriţa şi-a ţinut la curent fanii cu tot ceea ce s-a petrecut în ziua în care urma să nască, dar şi ulterior.

Acum, la două luni de la venirea în viaţa ei a Ayanei, Ioana Grama şi-a făcut curaj şi a decis să împărtăşească cu urmăritorii ei povestea naşterii fetiţei sale.

Astfel, Ioana Grama a povestit pe Youtube despre felul în care a decurs naşterea, dar şi despre cât de mare a fost bucuria atunci când şi-a ţinut pentru prima dată fetiţa în braţe.

"Am ajuns la spital, am mers la medicul de gardă. Contracții dureroase și urma să nasc. M-am dat jos din pat, m-a lovit așa o durere, încât am picat jos, m-au luat niște dureri așa de puternice și m-am panicat așa de tare. Nu mai puteam să stau în picioare pur și simplu. A urmat panică aia. M-au pus înapoi pe scaun: ia-ți la revedere de la Alex și sora ta și hai sus în sala de naștere. Nu știu cât a durat, vreo 15 minute. M-am descurcat foarte bine", a spus Ioana Grama pe Youtube. 

Momentul naşterii a fost cu atât mai emoţionant cu cât Ioana a trăit experienţe dureroase în trecut legate de familia ei, iar visul ei a fost mereu acela de a avea o familie cu care să trăiască În armonie. Ioana Grama a fost deschisă cu fanii ei şi le-a povestit acestora că a trăit momente grele în familia sa, în care existau scandaluri şi violenţe, tocmai de aceea, acum, Ioana Grama visează la o familie mare, frumoasă, în care să dăinuie pacea şi armonia.

"În fiecare noapte mă pun în pat şi îi multumesc Lui Dumnezeu pentru familia mea, experienţele triste de-a lungul copilăriei mele", a spus Ioana Grama.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro