Ioana Grama s-a fotografiat în timp ce îşi alăptează fetiţa. Bloggeriţa nu s-a sfiit să facă imaginea publică

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama s-a fotografiat în timp ce îşi alăptează fetiţa. Bloggeriţa nu s-a sfiit să facă imaginea publică © Instagram

Ioana Grama a devenit mămică în urmă cu doar câteva zile şi este în culmea fericirii. Bloggeriţa din Cluj a adus pe lume o fetiţă care a primit numele Ayana. Totul a decurs foarte bine, iar cele două au fost deja externate.

Ioana Grama s-a fotografiat în timp ce îşi alăptează fetiţa

Subiectul alăptării este unul destul de dezbătut în viaţa proaspetelor mămică, iar Ioana Grama nu a făcut excepţie de la regulă. Pentru că sarcina a decurs foarte bine, la fel şi naşterea, organismul Ioanei Grama i-a permis acesteia să-şi alăpteze fetiţa. De altfel, spun medicii, acesta este un prim aspect extrem de important în dezvoltarea corespunzătoare a bebeluşilor.

Ioana Grama nu s-a sfiit şi s-a fotografiat alături de fetiţa ei, în timp ce o ţine la sân. "Ce sentiment", a scris bloggeriţa pe Instagram. De altfel, Ioana Grama şi fetiţa ei au fost externate marţi şi au ajuns acasă, spre bucuria familiei şi a tuturor prietenilor care le-au aşteptat cu braţele deschise.

Ioana Grama le-a arătat prietenior virtuali şi primele imagini cu fetiţa ei după ce a fost adusă acasă, iar bucuria pe care aceasta o trăieşte este ieşită din comun.

Ioana Grama, primele declaraţii după ce a devenit mamă

"Faţa mea după 3 ore de somn în ultimele 30. A fost greu, dureros, dar toată lumea a avut dreptate, nimic nu se compară cu momentul în care îţi simţi copilul pe piept. E ciudat, nu îţi vine să crezi că este al tău, e o fericire unică, ciudată", a spus Ioana Grama pe Instagram.

"Am născut natural, la 3.37 şi până acum trei ore am avut-o cu mine, am alăptat, a fost minunat. Am trimis-o să mă pot odihni şi încerc să dorm pe reprize. Naşterea naturală e miraculoasă. Nu mă doare nimic şi merg singură la baie. Vă pup şi vă mulţumesc pentru toate gândurile minunate", a scris Ioana Grama pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest