Ioana Grama a născut o fetiţă! Primele declaraţii după ce a devenit mămică

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama a născut o fetiţă! Primele declaraţii după ce a devenit mămică © Instagram

Bucurie fără margini în viaţa Ioanei Grama. Simpatica vloggeriţă a născut în urmă cu puţin timp. Ioana Grama a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, iar marea veste a fost dată de proaspăta mămică.

Ioana Grama a devenit mamă de fetiţă

Ioana Grama este în al nouălea cer, după ce şi-a văzut visul cu ochii. Vloggeriţa din Cluj şi-a dorit enorm să devină mămică, iar visul i s-a îndeplinit. Duminică dimineaţă, Ioana Grama a adus pe lume o minunăţie de fetiţă, care a primit numele Ayana. Vestea a fost dată plină de bucurie de Ioana, pe Instagram.

Totul a decurs foarte bine, iar mămica şi fetiţa sunt foarte bine. Ioana Grama nu a dat încă detalii mai multe, cum este şi firesc de altfel, pentru că trebuie să se recupereze. Vloggeriţa a abia a născut, însă, cel mai probabil, în orele următoare va oferi mai multe informaţii urmăritorilor ei, care au stat cu sufletul la gură alături de ea în aşteptarea marelui moment. "Suntem bine. Ayana este perfectă. Vă mulţumim pentru toate mesajele", este prima declaraţia a Ioanei Grama, după ce a născut.

Ioana Grama şi-a ţinut la curent fanii pe toată perioada sarcinii

Semnele că urma să nască au început încă de sâmbătă dimineaţă pentru Ioana Grama, care le-a povestit urmăritorilor ei că a mers la spital de două ori, însă medicul a trimis-o acasă, urmând ca aceasta să se reîntoarcă sâmbătă seara. Aşa s-a şi întâmplat, iar în urmă cu câteva ore, Ioana Grama a anunţat că a ajuns la spital, că este internată şi că urmează să aibă parte de cea mai mare bucurie din viaţa ei. Duminica dimineaţa minunea s-a împlinit, iar Ayana s-a născut perfect sănătoasă, în zi de mare sărbătoare, de Sfântul Dimitrie Cel Nou.

"Tocmai am plecat de la spital, am contracţii la 20 de minute destul de puternice. Copilul, Ayana, e coborâtă. Nu m-am dilatat încă, mă întorc acasă şi aştept contracţiile alea dureroase, alea scurte, adică la interval scurt. Şansele de a naşte astăzi sunt foarte mari, dacă nu maximum mâine. Aşa că ţineţi-mi pumnii pentru că, deocamdată, nu am aşa neapărat emoţii, durerile sunt suportabile", a spus Ioana Grama, sâmbătă, cu câteva ore înainte de a deveni mămică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro