Ioanei Ginghină îi e din ce în ce mai greu în izolare. „Nu am chef de nimeni și de nimic”

+3 click pentru
galerie

Ioanei Ginghină îi e din ce în ce mai greu în izolare. „Nu am chef de nimeni și de nimic” © Instagram

De teama pandemiei de coronavirus, la fel ca multe alte vedete de la noi, Ioana Ginghină a ales să rămână în casă. Deși la început frumoasa actriță se conformase situației și făcea orice pentru a-și umple timpul, acum lucrurile par să nu mai stea la fel, artista întâmpinând câteva dificultăți în perioada izolării.

Ioana Ginghină este mereu cu zâmbetul pe buze. Indiferent de starea sa de spirit, artista nu s-a lăsat copleșită de probleme și a reușit să treacă peste orice, dând dovadă de un optimism de lăudat. Cu toate astea, actrița mărturisește că nu i-a fost întotdeauna ușor.

După ce a anunțat că ea și fiica ei vor rămâne în casă în această perioadă dificilă, Ioana Ginghină și-a surprins admiratorii cu diverse imagini și videoclip-uri în care le prezenta cum ea și Ruxandra desfășoară activități pentru ca timpul să treacă mai repede. La început a fost ușor, însă lucrurile par să se fi schimbat puțin acum, lucru susținut chiar de vedetă.

De curând, Ioana Ginghină le-a mărturisit admiratorilor de pe rețelele sociale că deși încearcă să-și concentreze atenția către lucruri importante, care să-i mențină starea de spirit într-una pozitivă, uneori se mai confruntă și cu probleme.

„Luni 6 aprilie... parcă e ceva mai greu azi în autoizolare. Încerc să gândesc pozitiv, să zâmbesc și să mă concentrez pe lucrurile care contează... nu e îtotdeauna ușor. Parcă nu am chef de nimeni și nimic azi... o să treacă și starea asta, nu e așa 🙏🤔😬 #stămacasă”, a scris Ioana Ginghină pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro