FOTO / Și ce dacă au trecut 25 de ani? Ioana Ginghină era la fel de frumoasă și în adolescență! Nu te așteptai să arate așa

+4 click pentru
galerie

FOTO / Și ce dacă au trecut 25 de ani? Ioana Ginghină era la fel de frumoasă și în adolescență! Nu te așteptai să arate așa © Instagram

Ioana Ginghină este fără îndoială una dintre cele mai inedite apariții din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum arăta frumoasa actriță în urmă cu 25 de ani, în adolescență! Nu te așteptai la asta!

”Aveam 17 ani și muuulte dorințe”

Când spui Ioana Ginghină, automat te gândești la una dintre cele mai bune actrițe de la noi din țară, la o mămică exemplară și o femeie de-o frumusețe naturală aparte. Bruneta este o apariție inedită de fiecare dată. Cu toate că viața nu a fost mereu roz și a fost nevoită să treacă printr-un divorț, Ioana a continuat să lupte și a ieșit învingătoare de fiecare dată!

Anii sunt doar o cifră pentru frumoasa actriță, care are un corp ca tras prin inel. Și dacă tot am ajuns la aspectul fizic, cu siguranță nu știți cum arăta vedeta în urmă cu 25 de ani, mai exact în adolescență, la 17 anișori. Cum altfel, dacă nu la fel de frumoasă ca și acum! 

Pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activă și își ține fanii la curent cu toate activitățile din fiecare zi, artista a postat o fotografie din tinerețe, de pe vremea când frângea inimile tuturor băieților. La descriere, Ioana Ginghină a ales să scrie un mesaj emoționat. A reușit să-și îndeplinească visele, iar acum este focusată pe prezent și viitor.

”A ajuns si la mine provocarea... aveam 17 ani si muuulte dorinte... Acum realizez ca in mare parte s-au indeplinit. Acum imi place sa traiesc in prezent sa ma concentrez pe #aici si #acum dar manifestand lucruri frumoase pentru viitor.🙏❤️🤗”, a scris actrița pe contul de Instagram. 

Nicii fanii nu s-au lăsat mai prejos și au fost surprinși plăcut de postarea făcută de actriță. ”Frumoasă ca și acum! / Dulce atunci, dulce si acum! / La fel de frumoasă ❤️❤️ / Frumoși ani, frumoasă perioadă... 🤔”, sunt doar o parte din reacțiile internauților. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro