Liviu Vârciu ”nu respectă regulile” în pandemia de coronavirus. ”Am ieșit din casă. Nu mai suport”

+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu ”nu respectă regulile” în pandemia de coronavirus. ”Am ieșit din casă. Nu mai suport”

Pandemia de coronavirus ține vedete în casă și fiecare încearcă să facă multe activități pentru a le înlocui pe cele din aer liber. Liviu Vârciu este și el în izolare și în aceste zile își aduce aminte de copilărie.

Autorițile au luat mai multe decizii în ultimele zile, iar printre ele se numări și cea de a nu mai ieși din casă decât pentru situații de urgență sau cu un motiv bine întemeiat. 

Vedetele de la noi au luat la cunoștință acest lucru, iar acum se află izolate în casă și încearcă să facă cât mai multe activități pentru ca timpul să treacă cât mai repede și să se poate bucura din nou de ieșitul din casă. 

Liviu Vârciu își aduce aminte de copilărie, deoarece a postat pe contul său de socializare un filmuleț în care se joacă un joc, care reprezintă o cursă de mașini. 

Pentru a face haz de necaz, așa cum este cunoscut pentru umorul său, Liviu Vârciu a mărturisit de mai multe ori în filmuleț că a ieșit din casă. Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat, dar într-adevăr a ieșit din casă, dar asta doar în lumea virtuală, în jocul pe care îl avea în față.

”Eu am ieșit. Am ieșit din casă. Nu mai suport. Am ieșit să mă plimb. Ma plimb prin oraș. Nu mai rezist. Îi întrec pe toți”, a spus el pe Instagram. 

Liviu Vârciu este un bărbat fericit. Acesta se poate bucura de o viață de lux alături de familia sa. Actorul urmează să devină în curând tătic pentru a doua oară, iar acest lucru îl face tare mândru. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro