Liviu Vârciu își serbează ziua în autoizolare: „Beau acasă!”

Liviu Vârciu își serbează ziua în autoizolare © Arhivă

Pandemia de coronavirus a consemnat la domiciliu milioane de români, inclusiv persoane publice și vedete. Liviu Vârciu, care și-a anunlat recent lansarea filmului pentru a lua toate măsurile preventive contra coronavirusului, împlinește astăzi 39 de ani. Doar că, de data aceasta, schimbarea de vârstă o va face... acasă!

Liviu Vârciu continuă să îi îndemne pe români să rămână acasă și să respecte recomandările de izolare și de distanțare socială ale autorităților. Oferindu-se pe el însuși drept exemplu, simpaticul artist a dezvăluit că își va serba ziua de naștere într-un mod total atipic: acasă, în compania iubitei și fetiței lor - posibil și cu câțiva alți prieteni.

Liviu Vârciu își serbează ziua din izolare

„Dragilor, la ora 12 fac fix 30 și ceva de ani și beau cu prietenii mei acasă!”, a transmis Liviu Vârciu, pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Acasă !!!

O postare distribuită de Liviu Varciu (@liviu_varciu) pe

Pe filmare, se pot vedea și „proviziile” pe care Vârciu și le face pentru petrecerea pe care sigur nu o va uita niciodată, dar și fetița lui și a Andăi Călin.

„Acasă! Singur, cu familia. Tati, bem un whisky?”, mai spune prezentatorul în clip.

Tot mai multe vedete sprijină inițiativa #StauAcasă, îndemnându-i pe român să ia aminte la sfaturile autorităților, menite să încetinească răsândirea temutului virus. Printre cei care au fost vocali în privința măsurii de izolare se numără Tavi Clonda și Gabriela Cristea, Simona Gherghe, Mirela Vaida, Andreea Bănică, Anamaria Prodan și nu numai.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro