Doliu în lumea teatrului! A murit actorul Costică Drăgănescu

Doliu în lumea teatrului! A murit actorul Costică Drăgănescu © cinemagia

Doliu în lumea teatrului! Actorul Costică Drăgănescu s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de către Vlad Zamfirescu, fiul marelui actor Florin Zamfirescu!

”Costică Drăgănescu nu mai e printre noi”

Durere pentru familia și cunoscuții celui care a fost Costică Drăgănescu! Actorul s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 83 de ani. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de către Vlad Zamfirescu, fiul marelui actor Florin Zamfirescu.

”Costică Drăgănescu nu mai e printre noi. E într-o lume mai bună. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Vlad Zamfirescu.

Actorul era născut pe 27 septembrie 1936, la Constanța și a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale", în anul 1961, avându-l ca profesor coordonator pe George Dem Loghin. După puțin timp petrecut pe scenele din Constanţa şi Piatra Neamţ, actorul a luat drumul Capitalei, angajându-se la Teatrul Bulandra din Bucureşti.

A jucat în numeroase piese de teatru, dar și producții tv care l-au consacrat. Printre ele, enumerăm ”Coborâm la prima”, ”Un etaj mai jos”, ”Câinele Japonez”, ”Sunt o babă comunistă”, ”Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăși, frumoasă e viața!”, ”Bomboane de ciocolata”, ”Cu un pas înainte”.

De asemenea, în anul 2012 a obținut un rol în unul dintre cele mai cunoscute seriale românești din România. Nu se cunosc mai multe detalii despre moartea marelui actor. Revenim cu informații!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro