Ion Dichiseanu este în culmea fericirii. Artistul a dezvăluit care este cea mai mare bucurie a sa, la început de an

Ion Dichiseanu este în culmea fericirii. Artistul a dezvăluit care este cea mai mare bucurie a sa, la început de an © Captură Video

Ion Dichiseanu este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. Astăzi, actorul a trăit nişte clipe de neuitat alături de cei mai apropiaţi oameni sufletului său, când şi-a serbat ziua de nume. 

La 86 de ani, Ion Dichiseanu are o viaţă minunată, fiind împlinit pe toate planurile. De ziua sa de nume, artistul a fost înconjurat de familia şi prietenii săi cei mai buni. Aşadar, nu e de mirare că cea mai mare bucurie pentru el de anul acesta este chiar prezenţa celor dragi la un eveniment atât de important din viaţa sa.

Artistul, cunoscut şi iubit de o lume întreagă, a fost sunat şi felicitat de ziua lui de persoane şi din afara ţării, după spusele sale.

"Când sunt cu prietenii aici la masă. Asta e mare bucurie. Că mă onorează cu prezenţa lor, cu flori. Nu contează că e parfum, cravată, că e sticlă de alte băuturi, nu. M-au sunat din Buneos Aires, m-au sunat din New Jersey", a mărturisit Ion Dichiseanu în cadrul emisiunii "Răi da' buni".

Cu cine locuieşte Ion Dichiseanu

Este cunoscut faptul că marele artist este un mare iubitor de animale. Acesta locuieşte alături de câteva necuvântătoare, de care este extrem de ataşat şi pe care le iubeşte foarte mult.

“Nu pot locui singur, fără să am pe cineva de care să am grijă și să mă bucure. Și când spun asta nu mă refer doar la oameni, ci și la animale. Am un Bichon, un papagal foarte gălăgios, mulți pești. Fiecare tresare când mă vede, când îl hrănesc. Câinele meu, când deschid ușa, se gudură, doar că nu-mi vorbește, mă face atât de fericit! Toate aceste suflete au nevoie de dragoste, căci viața fără dragoste chiar nu are sens. Animalele simt dragostea omului, asta e o concluzie simplă. Uneori, când sunt supărat, parcă suferă pentru mine”, a mărturisit Ion Dichiseanu pentru Libertatea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro