Ion Dichiseanu a împlinit vârsta de 86 de ani. Are un secret care îi menține spiritul tânăr

Ion Dichiseanu a împlinit vârsta de 86 de ani. Are un secret care îi menține spiritul tânăr © Arhiva

Ion Dichiseanu a ajuns la frumoasa vârstă de 86 de ani și se simte mai bine ca oricând. Este jovial, plin de viață și mereu optimist, dar și-a păstrat și șarmul de mare cuceritor. Actorul a fost serbat recent de familie, la un restaurant din Capitală.

Ajuns la vârsta de 86 de ani, Ion Dichiseanu, mărturisește că are un stil de viață sănătos, fără excese alimentare, iar asta l-a ajutat să se mențină în formă și să se prezinte impecabil în fața publicului. 

"Sunt activ, îmi place viaţa, muzica și ador să dansez. Dietă, da! Îmi dau peste mână la nişte mâncăruri. E bine să fim atenţi la acest aspect. Cum simt că am luat în greutate, intru în alertă. De obicei nu mănânc mult. Îmi place să degust, apoi, stop cadru! Sunt un om normal. De băut, la fel. Puţin. Îmi place să mă respect, pentru că nu trăim de două ori, o viaţă avem", a declarat actorul, pentru revista Taifasuri. 

Femeile din viața marelui actor

Ion Dichiseanu este cunoscut în showbiz drept un mare cuceritor și a frânt multe inimi în tinerețe. Și-a construit treptat o reputație de mare Don Juan, prin prisma relațiilor amoroase pe care le-a avut cu diverse femei frumoase.

S-a iubit cu diva spaniolă Sarita Montiel în anii 1960, apoi cu o suedez la fel de frumoasă, însă a devenit un om împlinit o dată cu naștere fiicei sale Ioana, pe care o are alături de fosta soție, Simona Florescu. Ea a fost și singura femeie care l-a dus pe Ion Dichiseanu la Starea Civilă, iar în prezent chiar dacă nu mai formează un cuplu, au o relație foarte specială și sudată. 


facebook whatsapp twitter pinterest