VIDEO PAPARAZZI / Probleme pentru Ion Dichiseanu?! Celebrul actor, de la farmacie, direct în faţa medicilor

+4 click pentru
galerie

Ion Dichiseanu (85 de ani)  a fost protagonistul unor momente neaşteptate. Cu câteva zile în urmă, celebrul actor a fost condus la medic, după ce, iniţial, ajunsese la farmacie. 

Bărbat care ţine la sănătatea sa, Ion Dichiseanu nu se fereşte să meargă la doctor. Recent, paparazzii Spynews.ro l-au surpins pe maestru chiar în timp ce încerca să ajungă la o clinică privată din Capitală.

Pentru că nu cunoştea prea bine zona în care era amplasat centrul medical, celebrul actor a intrat într-o farmacie şi a cerut ajutorul unei angajate. Amabilă, femeia şi-a lăsat job-ul baltă şi l-a dondus pe Ion Dichiseanu până la intrarea în clinică. Actorul i-a mulţumit acesteia, apoi a intrat în clădirea respectivă, acolo unde avea o programare la medic.

Are Ion Dichiseanu probleme de sănătate sau a fost doar la un control de rutină? Nu ştim, însă putem spune că, în ciuda vârstei înaintate, actorul este un bărbat descurcăreţ, pe care femeile nu se feresc să-l ajute atunci când are nevoie.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu nepotul favorit al lui Gigi Becali! Lucian a consumat alcool, apoi s-a urcat la volan

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Soţia lui Mircea Lucescu, pusă într-o situaţie jenantă de omul de încredere al familiei! Cum era să o păţească Neli din cauza unei gafe

Născut la 20 octombrie 1933, la Adjud, Ion Dichiseanu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de teatru şi de film din România. În 1959, Maestrul a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București. Primii paşi în actorie i-a făcut cadrul Teatrului din Botoșani.

Ion Dichiseanu a devenit cunoscut datorită activității sale artistice în cadrul Teatrului Nottara din Capitală, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru TV și teatru radiofonic.

Acesta a primit Premiul ACIN, pentru rolul din filmul "Clipa" (1979) și a fost decorat cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, la 30 mai 2002, alături de alți actori, „pentru prestigioasa carieră artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc”.

În 1995 a, Ion Dichiseanu publicat volumul de versuri „Frumoasa spaniolă, frumoasa suedeză”. Acesta a fost ales Cetățean de Onoare al orașului Adjud.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro