Zece ani fără Ion Dolănescu. Cum şi-au împărţit fiii acestuia, Dragoş şi Ionuţ, moştenirea

+3 click pentru
galerie

Zece ani fără Ion Dolănescu. Cum şi-au împărţit fiii acestuia, Dragoş şi Ionuţ, moştenirea © Arhivă

Ion Dolănescu s-a stins din viaţă acum zece ani. Moartea sa a lăsat în urmă regrete eterne în inimile apropiaţilor şi ale fanilor. Cu toate acestea, se pare că lucrurile dintre copiii artistului continuă să stea la fel de rău. Dragoş şi Ionuţ Dolănescu i-au organizat tatălui lor parastasul acum ceva timp, însă nu împreună, ci separat. De aici reiese că relaţia dintre cei doi nu este tocmai apropiată.

Relaţia dintre Dragoş şi Ionuţ Dolănescu a rămas la fel. Cei doi nu păstrează o legătură închegată, cum ar fi firesc să existe între fraţi. În cadrul unei emisiuni televizate, Dragoş a ţinut totuşi să-i transmită salutări fratelui său, când a fost întrebat de cum se înţelege cu acesta. Atât el, cât şi Ionuţ i-au organizat parastasul marelui solist de muzică populară, în semn de iubire şi de recunoştinţă.

„Îmi fac datoria în fața tatălui meu, a religiei și a tradiției. (…) Acum avem (n.r. eu și Ionuț) o relație civilizată. Eu acum, prin televizor, transmit salutări. Fiecare om trece prin viață și are anumite întâmplări și scoate anumite concluzii. Eu (…) am scos anumite concluzii și am vrut să fac anumite lucruri în viața asta”, a declarat Dragoș Dolănescu în emisiunea respectivă.

Potrivit spuselor acestuia, Dragoş a luat hotărârea de a se ocupa de parastas fără Ionuţ, deoarece, de când tatăl lor a părăsit această lume, nu mai reprezintă o familie. „Noi de 10 ani nu mai suntem o familie”, a mai mărturisit Dragoș Dolănescu.

Cum a fost împărţită moştenirea

Moştenirea lăsată de regretatul interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, a fost dezbătută după un proces care a durat opt ani. În urma acestuia, Dragoş şi Ionuţ au reuşit să stabilească cum vor împărţi averea.

În cadrul procesului s-a stabilit ca Ionuţ să devină proprietarul vilei din Strada Caimatei. Conform evaluării efectuate de expertul instanţei, aceasta se ridica la o valoare de peste 400.000 de euro. Ionuţ a ţinut foarte mult să obţină locuinţa, deoarece aici şi-a trăit tatăl său ultimele clipe din viaţă.

Dragoş Dolănescu a devenit proprietarul unei alte vile, cea din Sinaia. Aceasta valorează 290.000 de euro. Pe lângă locuinţă, fiul lui Ion Dolănescu a intrat în posesia mai multor terenuri din Prahova, Ilfov şi Dâmboviţa. Asta nu e tot! Dragoş a primit o mică parte din locuinţa situată pe strada Hagi Dina, din Bucureşti. Potrivit expertului, a fost evaluată la 6.000 de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro