Ionela Lucan ia pauză de la televiziune! Devine mamă pentru prima dată

+3 click pentru
galerie

O prezentatoare TV ia pauză de la televiziune! Devine mamă pentru prima dată © Facebook

O prezentatoare TV de la noi ia o mică pauză de la televiziune! Ionela Lucan, căci despre ea este vorba, urmează să devină mamă pentru prima oară. Vineri a fost ultima emisiune prezentată până când bebelușul ei va veni pe lume. 

Ionela Lucan a anunțat pe rețelele de socializare că ia o mică pauză de... bebeluș. Prezentatoarea TV de la Observator va aduce pe lume primul ei copil și este tare emoționată. Abia așteaptă să îl strângă în brațe. 

"După Observator 16 de astăzi, iau o mică pauză de...bebeluș. Va mulțumesc pentru că m-ați urmărit, mai ales în ultima jumătate de an, multumesc echipei alături de care am lucrat atât de bine și promit să ne revedem curând, cu știri bune. :) Mă înclin!", a scris Ionela Lucan. 

Ionela Lucan a început să preznte Observatorul orei 16:00 atunci când Mihaela Călin a intrat în concediu de maternitate. Acum se face schimbul. Mihaela Călin se întoarce, după ce în luna iulie a devenit mamă, iar Ionela Lucan se retrage pentru a naște. 

"Cele 5 luni de pauza de la Observator se apropie de final. Luna noiembrie inseamna pentru mine reintalnirea cu voi. De luni ne vedem la Observator, la ora 16! 🥁⏰⏳🎉🌟", a scris Mihaela Călin recent pe pagina sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro