Ionela Prodan a murit cu un mare regret. Toată viaţa a suferit din cauza asta

+3 click pentru
galerie

Ionela Prodan a murit cu un mare regret. Toată viaţa a suferit din cauza asta © Arhivă

Ionela Prodan a fost mereu o femeie cu zâmbetul pe buze, plină de viaţă şi a lăsat impresia că totul merge ca pe roate în viaţa sa. Puţini sunt, însă, cei care ştiu că artista a trecut prin clipe grele.

Ionela Prodan a avut un mare regret toată viaţa. Artista a încercat de fiecare dată să zâmbească şi să fie fericită atât în faţa familiei, dar şi a fanilor, însă durerea nu i-a dispărut din suflet.

Ionela Prodan a suferit foarte mult pentru că nu şi-a cunoscut tatăl. Artista l-a pierdut pe părintele său atunci când avea două luni, astfel că nici nu a apucat să-l cunoască. Ionela Prodan a fost un copil dorit, mai ales că înaintea ei s-au născut doi băieţi. În urmă cu mai mulţi ani, într-un interviu pentru revista Taifasuri, Ionela Prodan povestea că tatăl său a aşteptat venirea ei pe lume cu mare bucurie, pentru că îşi dorea enorm să aibă o fată.

Ionela Prodan mai avea doi fraţi, unul cu nouă ani mai mare decât ea, iar celălalt cu şapte ani, astfel că mare le-a fost bucuria părinţilor când au aflat că au o fetiţă. Fericirea nu a durat prea mult, însă, pentru că tatăl artistei s-a stins la doar două luni de când Ionela Prodan s-a născut.

Aceasta a fost marea durere a vieţii sale. În plus, pentru că a rămas singură, mama Ionelei Prodan trebuia să meargă la muncă, astfel că cele două nu ajungeau să petreacă mult timp împreună.

"Am fost obișnuită să cresc cu greutățile, însă era dureros când pe ceilalți copii îi strigau mamele lor, iar pe mine nu, pentru că era mereu la muncă. Una dintre dorințele mamei a fost că, după moartea sa, să fim toți frații împreună, iar acum locuiesc în aceeași curte cu mine și cred că mama este împăcată. E foarte important să ai familia aproape, mai ales în momentele grele", a povestit Ionela Prodan pentru revistă Taifasuri, în urmă cu mai mulţi ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro