Ionuț Dolănescu, viață de lux în America! Ce sumă impresionantă are în conturi fiul regretatului artist

Ionuț Dolănescu, viață de lux în America! Ce sumă impresionantă are în conturi fiul regretatului artist © Arhiva

Ionuţ Dolănescu a scos tot timpul în evidenţă talentul pe care l-a moştenit de la părinţii lui şi cu toate că a câştigat sume colosale de pe urma concertelor, a dat dovadă de modestie tot timpul! Ei bine, averea sa este estimată la peste un milion de euro.

Ionuţ Dolănescu şi fratele său, Dragoş Dolănescu s-au războit 8 ani prin tribunale pentru împărţirea averii lăsată de tatăl lor. Cei doi fraţi au avut de împărţit două case, cea din Caimatei şi cea din Sinaia, mai multe terenuri şi drepturile de autor. Până la urmă, Ionuţ Dolănescu a rămas cu ce şi-a dorit cel mai mult: vila în care a locuit tatăl său, estimată la 400.000 de euro. 

De asemenea, i-au revenit şi jumătate din drepturile de autor, estimate la 114. 000 euro. În America, artistul deţine două case, una în valoare de 250.000 de euro, iar cealaltă vilă l-a costat aproximativ 110.000 de euro.

Cât încasează lunar

Ionuț Dolănescu nu duce lipsă nici când vine vorba de mașini. Acesta are două autoturisme de lux ce ajung la 100.000 de euro. Punând la socoteală şi câştigurile provenite din albumele vândute sau din concertele sale, atât din ţară, cât şi de peste Ocean, depăşim uşor un milion de euro.

Cântăreţul de muzică populară a pus fiecare bănuţ deoparte şi gândiţi-vă că are chiar şi sute de concerte pe an! Onorariul maxim pe care îl încasează la un singur concert începe de la 2.000 de euro şi poate ajunge până la 5.000 de euro. Cu aşa avere, nici nu-i de mirare că Ionuţ Dolănescu, împreună cu soţia şi copiii lor, duc o viaţă de vis pe tărâm american.

"În toate proprietăţile pe care le a avut Ion Dolănescu asta era casă lui de suflet. Experții au evaluat o la peste 400 000 euro, pentru mine această casă are în primul rând valoare sentimentală. Nu cred că mi ar ajunge pentru că e mai ușor să construiești de la zero decât să reconditionezi.", a declarat Ionuț Dolănescu, potrivit Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro