Ionuț Dolănescu, declarații exclusive! Artistul a spus adevărul despre presupusul frate vitreg 

Ionuț Dolănescu, declarații exclusive! Artistul a spus adevărul despre presupusul frate vitreg © Arhiva

Ionuț Dolănescu a avut un punct de vedere cu privire la o informație apărută în presa din România, inclusiv pe site-ul Spynews.ro, în care presupul fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu a transmis un mesaj în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 76 de ani.

Ionuț Dolănescu a vorbit despre situația reală din familia lui, dar și despre cine este cu adevărat Ionuț Petrescu, bărbatul despre care s-a spus că este fiul nelegitim al marelui artist. 

"Ziua de 25 ianuarie este una extrem de tristă pentru mine. Este ziua de naştere a Tatălui meu ION DOLĂNESCU. Este ziua în care în casa noastră ar fi fost sărbătoare dacă drumul pământesc al Tatălui meu nu s-ar fi încheiat în primăvara anului 2009.

Constat cu uimire şi cu mâhnire că, în ultima vreme, numele artistului Ion Dolănescu este aşezat în plan secund. Nu se mai aminteşte despre arta sa, despre cântecele sale, de ceea ce a dăruit întreaga viaţă din inima sa de patriot fără margini, de interpret care şi-a iubit necondiţionat publicul, ţara, mama, fraţii de pretutindeni şi, mai ales, copiii.

Am asistat, în ultima perioadă, la mediatizarea unor informaţii false care continuă să fie aduse în atenţia publicului. În articolul amintit se precizează: <<Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu trece prin clipe grele. După ce în urmă cu puțin timp și-a pierdut mama, aceasta are un mare regret chiar în ziua în care presupusul lui tată și-ar fi sărbătorit ziua de naștere.>> Am selectat doar începutul articolului, însă materialul în discuţie cuprinde mult mai multe informaţii de-a dreptul neconforme cu realitatea, susţinute de existenţa unui mesaj pe care Ionuţ Petrescu l-a publicat pe o reţea de socializare.

Am precizat în repetate rânduri că Ionuţ Petrescu nu este fiul lui Ion Dolănescu. Într-adevăr, mama sa, Flori Petrescu, a fost bucătăreasa Tatălui meu, însă aceasta, Dumnezeu să o ierte, întreaga viaţă a infirmat ştirile false răspândite de fiul său cu privire la o presupusă legătură cu Tatăl meu, Ion Dolănescu. Tatăl meu a iubit florile şi copiii pe care nu i-a ascuns NICIODATĂ de ochii lumii. Consider că publicarea unor informaţii de-a dreptul jignitoare mai ales în ziua de naştere a Tatălui meu sub afirmaţia că Ionuţ Petrescu este <<fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu>> nu constituie decât un act incalificabil de atac la demnitatea unui artist care a făcut cinste neamului românesc.

Am citit, de-a lungul timpului, în presa online, ştiri false despre mine, despre Tatăl meu sau despre Mama mea, Maria Ciobanu. Au fost site-uri care au anunţat decesul meu şi al Mamei mele, Maria Ciobanu şi multe alte informaţii neconforme cu realitatea. În ultima vreme, constat că se discută tot mai des despre Ionuţ Petrescu, numit <<fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu>>. A venit momentul ca acest circ ieftin să înceteze, iar numele Tatălui meu să nu mai fie întinat prin informaţii false, prin chestiuni presupuse şi nedovedite. Îi somez public pe cei care continuă să răspândească informaţii care aduc prejudicii familiei Dolănescu. Fac precizarea că răspândirea unor informaţii ofensatoare mă va determina să-i acţionez în instanţă pe cei care îşi atribuie sau atribuie roluri sau comunicări false fără nici un drept.", a declarat Ionuț Dolănescu, pentru Spynews.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro