Ionuţ Gojman, mesaj emoţionant la adresa bunicii! Ce i-a scris fosta ispită cu ocazia aniversării

+3 click pentru
galerie

Ionuţ Gojman, mesaj emoţionant la adresa bunicii! Ce i-a scris fosta ispită cu ocazia aniversării © Instagram

Cu toţii ştim faptul că Ionuţ Gojman devine foarte sensibil atunci când vine vorba de membrii familiei, mai ales de bunica lui. Cu ocazia aniversării a 89 de ani, fosta ispită i-a scris bunicăi un mesaj prin care a reuşit să emoţioneze pe toată lumea! 

Pe Ionuţ Gojman îl ştie toată lumea, fiind singurul concurent de la "Insula Iubirii" care a avut curajul să devină ispită. Este o fire sinceră şi directă, fiind mereu sigur pe el şi pe deciziile pe care le ia. Anul 2020 a început cum nu se putea mai bine, norocul lovindu-l din plin. Şi-a găsit sufletul pereche şi se simte mai fericit ca oricând! 

Nu uită nici de familie, care ocupă un loc special în inima lui. Astăzi a fost ziua bunicăi, iar Ionuţ nu a putut rata un asemenea moment. Fosta ispită a postat pe contul de Instagram o fotografie cu femeia care l-a sprijinit şi a avut grijă de el, pe vremea când era doar un copil. Alături de fotografie, a postat un mesaj plin de emoţie. 

"Bunică, atât de multă bunătate și dragoste sinceră se conține în acest cuvânt. O simplă aliniere de litere, dar care te face să-ți amintești de copilărie, de băutură cu merișor, de plăcinte calde cu gem, de povești spuse în șoaptă, de cântece de leagăn, de vocea ei dulce. De ziua ta vrem să îți dorim multă sănătate si un drum lung în viață. Atât de lung încât și nepoții noștri să-ți poată cunoaște dragostea. Fie ca soarta să-ți întoarcă însutit toată căldura și dragostea pe care o emani." LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI! #❤ 89*" , a scris Gojman pe contul de Instagram. 

Familia se măreşte cu încă un membru

Aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată, fosta ispită a povestit în exclusivitate pentru Spynews.ro, faptul că va deveni unchi pentru a doua oară. Este foarte mândru de sora lui şi în acelaşi timp emoţionant şi copleşit de întreaga situaţie. De asemenea, Gojman are de gând să fie un unchi model, declarând că trebuie să se pregătească ca la carte pentru nepoţica lui. 

''Pentru a două oară am trăit un sentiment unic la aflarea veștii de a fi din nou unchi. Nici nu știu cum să explic, sunt foarte fericit, mă rog ca totul să decurgă bine și sora mea să aibă o sarcină ușoară. Momentam mă înțeleg foarte bine cu nepoțica mea Sara Ștefania și o să încep să o pregătesc emoțional pentru ceea ce va urma, ca să ştie că urmează să aibă o surioară sau un frățior, ceea ce vom află curând'', a spus Ionuţ Gojman pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro