Exclusiv / Ionuţ Gojman, prima vacanţă alături de noua iubită. Destinaţia de vis în care a răsfăţat-o pe frumoasa blondină

+4 click pentru
galerie

Exclusiv / Ionuţ Gojman, prima vacanţă alături de noua iubită. Destinaţia de vis în care a răsfăţat-o pe frumoasa blondină © Instagram

A răsărit, în sfârşit, soarele şi pe strada lui Ionuţ Gojman. După o perioadă destul de lungă, în care a decis să nu se mai implice emoţional în nicio relaţie, acum, fosta ispită a decis să mai dea o şansă iubirii.

Şi bine a făcut, pentru că noua iubită, Salvia, îl face cum nu se poate mai fericit. Cei doi sunt împreună de câteva luni, suficient, însă, pentru a-şi da seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

A aşteptat Ionuţ Gojman ce a aşteptat, însă totul a meritat din plin. Salvia este o tânără frumoasă, educată, simpatică şi cu o siluetă de vis. Însă, cel mai important este că îl iubeşte pe Ionuţ Gojman şi că îl face cel mai fericit bărbat.

Şi pentru că cei doi au avut parte şi de prima vacanţă oficială de când formează un cuplu, noi am vrut să ştim cum s-au simţit cei doi departe de agitaţia cotidiană. Ionuţ Gojman, fosta ispită de la Insula Iubirii, a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews, despre călătoria de vis pe care a făcut-o alături de iubita sa. Cei doi au fost plecaţi în Bari, Italia, acolo unde s-au bucurat de momente de vis.

Chiar dacă vacanţa nu a fost una foarte lungă, Ionuţ Gojman şi Salvia s-au simţi foarte bine unul în compania celuilalt, s-au plimbat, au vizitat şi au petrecut timp de calitate împreună. În plus, au vrut să sărbătorească şi lunile care s-au scurs de când îşi trăiesc iubirea în linişte şi bucurie.

''Anul 2020 a început frumos cu multă iubire și cu multă căldură, am evadat puțin într-o minivacanță, pot zice că am sărbătorit primele luni ale relație noastre. De fapt, facem o sărbătoare de fiecare data când avem ocazia. Totul a fost foarte frumos și a trecut foarte repede...deja așteptăm următoarea vacantă'', a spus Ionuţ Gojman, în exclusivitate pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro