FOTO / Bucurie mare în familia lui Ionuț Gojman! Ce eveniment important a avut loc în viața fostei ispite de la „Insula Iubirii”

+6 click pentru
galerie

FOTO / Bucurie mare în familia lui Ionuț Gojman! Ce eveniment important a avut loc în viața fostei ispite de la „Insula Iubirii” © Instagram.com

A fost bucurie mare în familia fostei ispite de la „Insula Iubirii”, Ionuț Gojman! Acesta a petrecut ca la carte de ziua de naștere a uneia dintre cele mai importante femei din viața lui. Nu, stați așa, că nu s-a cuplat, ci nepoțica lui, Sara Ștefania a împlinit frumoasa vârstă de 3 anișori. 

Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, Ionuț Gojman a avut parte de o petrecere de vis în familie. Nepoțica lui, Sara Ștefania a împlinit ieri 3 anișori, iar Gojman, iubitor de copii, așa cum îl știm cu toții, i-a făcut celei mici toate poftele!

Micuța Sara a fost sărbătorită ca o prințesă la grădiniță, acolo unde a dus prăjituri pentru colegi. Într-o zi atât de importantă, nepoțica lui Ionuț Gojman a arătat ca în basme și tare s-a mai bucurat în momentul în care toți copiii de la grădiniță i-au cântat „La mulți ani” și au aplaudat, așteptând cu nerăbdare să guste din delicioasele dulciuri pe care sora lui Ionuț Gojman și cumnatul acestuia le-au adus, pentru toți prichindeii. 

Mai mult, pe contul lui de Instagram, Ionuț Gojman a postat o fotografie cu nepoțica lui, pe care o iubește și o răsfață ca pe propriul copil, dar i-a și transmis micuței un mesaj emoționant. 

„Copilă dulce, chiar dacă încă ești micuță, îți doresc să crești frumosă, sănătosă, inteligentă, fericită, să-i bucuri pe mama și tata și întreaga lume. Să ai o copilărie frumoasă ca în povești, prieteni devotați, emoții plăcute și multe surprize care să-ți îndeplinească toate capriciile tale nevinovate. La mulți ani frumoși!” a fost mesajul lui Ionuț Gojman, pentru nepoțica sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro