Irina Margareta Nistor, declaraţii despre fostul soţ! “Căsnicia parcă a durat mai puţin decât divorţul"

Irina Margareta Nistor, declaraţii despre fostul soţ! “Căsnicia parcă a durat mai puţin decât divorţul" © Facebook

Irina Margareta Nistor a vorbit despre viaţa ei, dar mai ales despre perioada grea prin care a fost nevoită să treacă după ce a divorţat!

Irina Margareta Nistor este cunoscută drept unul dintre cei mai buni critici de film de la noi din ţară. Cu toate că viaţa profesională a mers mereu de minune, pe plan personal, lucrurile nu au fost tocmai pe placul ei. Criticul de film a vorbit pentru revistatango.ro despre căsnicia eşuată prin care a trecut, susţinând că a durat mai puţin decât se aştepta. „Casnicia parca a durat mai putin decit divortul, atit de antipatic a fost. Sase luni am stat impreuna. Apoi despartirea a picat destul de prost pentru ca, atunci, in ’87, dupa ce ca nu eram membra de partid, mai eram si divortata!” susţine ea.

Vedeta a povestit că după experienţa nu tocmai plăcută prin care a fost nevoită să treacă, a lăsat relaţiile amoroase, dedicându-se cele mai mari iubiri, cinematograful. „Dupa aceasta trista experienta, am inchis acest capitol,  pentru multa vreme. Intre timp, am inteles ca e foarte complicat sa te intelegi cu cineva si, decit sa-ti maninci zilele alaturi de el, mai bine sa fii singur. Dar, desi nu am pe cineva, nu ma simt singura, am cinematograful, am prietenii, am lumea mea interioara.”, a completat criticul de film.

Şi-a dorit dintotdeauna copii, însă nu şi-a putut realiza visul din cauza comuniştilor. Cu toate că timpul a trecut, Irina Nistor şi-ar dori să adopte un suflet, însă ştie totodată ce responsabilitate mare ar trebui să-şi asume. „Imi plac copiii, nu am, dar poate voi avea unul de acum incolo. Poate iau unul, nu chiar acum, ca e prea aproape de inmormintarea mamei, dar putin mai tirziu.

Cu sotul nu am vrut copil, pentru ca atunci eram in ’87 si am spus ca sub comunisti nu fac nici un copil. Poate ca voi adopta unul acum, desi raspunderea e destul de mare si presupune un cistig stabil. Dar cineva de sus va veghea si va decide.”, a încheiat vedeta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro