Filmul orelor șterse din mintea celebrei miss! Irina își cere dreptatea, după ce ar fi fost luată cu forța din club

Filmul orelor șterse din mintea celebrei miss! Irina își cere dreptatea, după ce ar fi fost luată cu forța din club © captura video

Irina acuză că a fost luată cu forța din club și dusă într-un apartament necunoscut! Celebra miss spune că a ieșit în club, alături de o prietenă, dar nu își mai amintește cum a ajuns în apartamentul băiatului cu care se întâlnise acolo.

Irina vrea să își facă dreptate pentru că nu înțelege de ce nu își mai amintește câteva ore din seara respectivă, chiar dacă a consumat câteva pahare de alcool. Gabriel, tânărul alături de care a petrecut în respectiva locație, nu știe ce s-a întâmplat. 

"Dacă tu ai consumat, ce pot să îți fac eu? Eu aș vrea să clarificăm situația, aș vrea să îmi cer iertare față de tine. Am fost furios, ieri m-au acuzat, în direct, că sunt mincinos.", a declarat Gabriel, la Acces Direct. 

Vrea să ştie cum a plecat de la club

Pe de altă parte, Irina spune că a mers la spital pentru a-și face analizele și a fi sigură că totul este în regulă cu ea, după ce a petrecut în club și s-a trezit dimineața într-un apartament necunoscut.

"Am fost la spital, am făcut o serie de analize. Nu au venit încă, mâine urmează să primesc rezultatele. În viața mea nu am făcut așa, sunt o domnișoară și am o educație. Dacă ies cu un băiat și în cercul lui de prieteni nu plec cu altcineva, mi se pare că nu e felul meu de a fi. Vrea să știu de ce nu țin minte nimic.", a spus și Irina.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro