Irina Pavlenco are nevoie de sprijin, după moartea mamei sale. Anunţul făcut de artistă

+3 click pentru
galerie

Irina Pavlenco are nevoie de sprijin, după moartea mamei sale. Anunţul făcut de artistă © arhivă

Cu sufletul sfâşiat de durere, Irina Pavlenco a anunţat pe reţelele de socializare unde este depus trupul neînsufleţit al mamei sale. Artista are nevoie de sprijin, iar cei care vor să îi fie alături în aceste clipe grele, sunt aşteptaţi cu un gând bun. 

Irina Pavlenco a anunţat la începutul acestei săptămâni că mama ei, Constanţa, s-a ridicat la Ceruri, la două luni după ce a fost diagnosticată cu tumoră la creier, în urma unui accident vascular. Mama artistei a trecut şi printr-o operaţie care fusese încheiată cu succes doar că, ulterior, a pierdut lupta cu diagnosticul crunt. 

Astfel, cei care vor să îi fie alături Irinei Pavlenco şi familiei acesteia, sunt aşteptaţi la Capela Înalţarea Sfintei Cruci, Acoperămânul Maicii Domnului, acolo unde se află depus trupul neînsufleţit al femeii. 

"Pentru cei ce vor sa fie alaturi de mine in clipele acestea, mama este depusă la Capela Înalţarea Sfintei Cruci, Acoperămânul Maicii Domnului. Adresa: strada Balotului nr. 4, sector 2 – Bucureşti. Vă mulțumesc pentru gândurile voastre! 😔🙏🏻❤️🕯", a anunţat Irina Pavlenco pe reţelele de socializare.

Mama Irinei Pavlenco a murit

Irina Pavlenco a anunţat printr-un mesaj pe reţelele de socializare că mama ei, fiinţa pe care a iubit-o nespus de mult, s-a stins din viaţă.

"Ai plecat într-o lume mai bună, mama mea. Ai plecat la căsuța ta din ceruri să ne veghezi de acolo. Ești și vei rămâne sufletul nostru, cea mai bună mama din lume, mama pe care n-o vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace! Te iubim și te vom iubi mereu! Vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna!🙏🏻❤️🕯", a transmis Irina Pavlenco.

Irina Pavlenco a fost cerută în căsătorie, de Revelion

În vârstă de 41 de ani, artista a fost cerută în căsătorie la miezul nopţii, de Revelion. Bărbatul care a îngenuncheat în faţa ei se numeşte Valentin şi îi este alături de nu mai puţin de opt ani de zile. Cei doi îşi doresc să întemeieze o familie. 

Deşi atunci au anunţat că vor începe să pregătească marele eveniment, diagnosticul mamei sale şi acum, moartea ei, fac ca aceste lucruri să mai necesite timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest