Irina Pavlenco trăieşte un coşmar de când mama ei a murit. Gestul emoţionant făcut de artistă

+3 click pentru
galerie

Irina Pavlenco trăieşte un coşmar de când mama ei a murit. Gestul emoţionant făcut de artistă © Facebook

În luna august, după două luni de luptă crâncenă pentru viaţă, mama Irinei Pavlenco s-a ridicat la Ceruri. De atunci, artista continuă să îşi amintească de toate momentele petrecute alături de mama ei şi îşi arată durerea pe reţelele de socializare. 

"Blonda de la Sweet Kiss" este devastată de durere de când mama ei, Constanţa, a murit. În fiecare zi se gândeşte la ea şi îşi aminteşte de tot ce a însemnat pentru ea femeia care i-a dat viaţă şi care a crescut-o. 

Pe reţelele de socializare, Irina Pavlenco îşi scrie durerea. Artista a postat o fotografie din anul 2016, în care apare alături de mama ei. În aceeaşi perioadă a lunii septembrie, atunci, Irina Pavlenco şi mama ei ieşeau la plimbare, prin oraş. Acum însă, artista îşi plânge pierderea şi speră ca, într-o dimineaţă, să se trezească şi să realizeze că tragedia a fost doar un vis urât.

"#imilipsesti #enorm #mamamea #frumoasa #inimamea 🙏🏻❤️", este mesajul ataşat de Irina Pavlenco imaginii. 

Cu toate că durerea din sufletul ei este nemărginită, Irina Pavlenco trebuie să continue să-şi facă mama mândră aşa că artista începe, uşor-uşor, să anunţe concertele. 

Constanţa, mama Irinei Pavlenco, s-a stins din viaţă la două luni după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier, în urma unui accident vascular. A trecut printr-o operaţie grea, dar în ciuda eforturilor medicilor, în luna august, Irina Pavlenco a anunţat moartea mamei sale. 

"Ai plecat într-o lume mai bună, mama mea. Ai plecat la căsuța ta din ceruri să ne veghezi de acolo. Ești și vei rămâne sufletul nostru, cea mai bună mama din lume, mama pe care n-o vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace! Te iubim și te vom iubi mereu! Vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna!🙏🏻❤️🕯", a transmis atunci Irina Pavlenco pe reţelele de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro