Irina Rimes, diagnosticul crunt pus de medici. Cum se simte cântăreața după ce a fost operată

+3 click pentru
galerie

Irina Rimes, diagnosticul crunt pus de medici. Cum se simte cântăreața după ce a fost operată © Instagram

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe. Din păcate, vedeta a trecut recent prin clipe groaznice, ajungând pe masa de operație din cauza problemelor grave de sănătate. Iată cum se simte artista după ce a fost suspusă intervenției chirurgicale!

Irina Rimes urma să susțină un concert pe data de 31 decembrie, cu ocazia Revelionului, la Iași. Fanii au fost extrem de îngrijorați când artista a anunțat că a fost nevoită să anuleze spectacolul din cauza unor probleme mari de sănătate. Oamenii care se ocupă de cântăreață au susținut că Irina Rimes are nevoie de recuperare.

„Perioada extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete. Artista este internată în spital din cauza unei probleme grave de sănătate și necesită recuperare medicală de urgență.

«Regret că trebuie să anulez concertul din seara această. Publicul din Iași este foarte apropiat sufletului meu și îmi doream mult să pot cânta astăzi acolo, la trecerea dintre ani. Din păcate, a intervenit o problemă de sănătate ce mă obligă să rămân în spital în acest moment. Cu siguranță mă voi revanșa față de publicul din Iași și abia aștept următorul concert acolo, o să fie magic, vă promit!»”, a declarat Irina Rimes.

Care este starea cântăreței după operație

Ieri, Irina Rimes a ajuns pe mâna medicilor și a fost supusă unei intervenții chirugicale delicate. Doctorii i-au pus artistei un diagnostic grav: hemoragie internă. Din fericire, operația a decurs bine, iar cântăreața va fi externată din spital în funcție de starea ei de sănătate, potrivit protv.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro